Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gică Hagi a vândut o “perlă” de la Farul ca să evite datoriile: “N-avea unde să se ducă”. Video

Cristian Bivolaru, directorul general al Farului, a vorbit la Fanatik Superliga despre jucătorul pe care Gică Hagi l-a vândut pentru a evita datoriile.
21.04.2023 | 10:30
Exclusiv Gica Hagi a vandut o perla de la Farul ca sa evite datoriile Navea unde sa se duca Video
Exclusiv. Gică Hagi a vândut o perlă de la Farul ca să evite datoriile N-avea unde să se ducă. Video. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Oficialul „marinarilor” a povestit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA că Alexi Pitu a fost vândut în iarnă, chiar înainte de play-off, pentru ca Gică Hagi să evite datorii față de jucători și staff.

Gică Hagi a vândut o “perlă” de la Farul ca să evite datoriile

Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu pentru a evita datorii față de jucători și staff, Cristian Bivolaru, directorul tehnic al Farului, dezvăluind acest lucru în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA:

ADVERTISEMENT

„Lucrurile nu au stat așa cum s-au văzut, am și citit niște comentarii pe tema asta. Cred că la momentul la care el a fost înlocuit, avea o problemă medicală și în momentul acela al înlocuirii lui a venit la câteva minute după tripla schimbare.

În momentul în care te bați cu echipe care au dubluri sau chiar tripluri pe posturi de jucători valoroși, tu care ai o bancă scurtă, tu care ai ajuns să improvizezi”.

ADVERTISEMENT

„E vina patronului că a fost nevoit, de exemplu, înaintea play-off-ului să vândă un jucător ca Pitu ca să nu intre în datorii față de jucători și față de staff, că n-a avut unde să se ducă și să ceară o majorare de buget.

Patronul ia destul de la hotelul care produce pe timpul verii și aduce la club, n-ar mai trebui să ia atât!”, a mai spus Cristian Bivolaru, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Alexi Pitu a ajuns la 10 meciuri jucate în Ligue 2

Transferul lui Alexi Pitu la Girondins de Bordeaux a fost dezvăluit în exclusivitate de Giovanni Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar fostul jucător al Farului a ajuns deja la 10 meciuri jucate în Ligue 2, însă fără să înscrie vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă.

În SuperLiga 1, Alexi Pitu a jucat în acest sezon 20 de meciuri, reușind să marcheze 5 goluri și să ofere 5 pase decisive, fiind în fața celui mai bun sezon din carieră, de până acum.

ADVERTISEMENT

„Știu că de la Bordeaux au plecat mai mulți jucători talentați, dar eu nu vreau să mă compar cu alții. Sunt optimist referitor la evoluțiile mele și cred că pot să mă impun acolo”, spunea Alexi Pitu la plecarea în Franța.

  • 20 de ani are Alexi Pitu
  • 1.800.000 de euro este cota de piață a lui Alexi Pitu, conform transfermarkt.com

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție.

Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se...
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”