Sport

Exclusiv. Dragomir aruncă în aer scandalul CSA – FCSB. „Dau scris la CNA că asta e adevărata Steaua. E de felicitat Talpan!” Video

Dumitru Dragomir se implică în conflictul dintre CSA şi FCSB de partea lui Gigi Becali. Fostul şef de la LPF consideră că Steaua adevărată este echipa din SuperLiga.
13.02.2023 | 14:13
Exclusiv Dragomir arunca in aer scandalul CSA  FCSB Dau scris la CNA ca asta e adevarata Steaua E de felicitat Talpan Video
Exclusiv. Dragomir aruncă în aer scandalul CSA - FCSB. „Dau scris la CNA că asta e adevărata Steaua. E de felicitat Talpan!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Războiul dintre Gigi Becali şi MApN durează de aproape nouă ani, interval în care echipa patronată de latifundiar a pierdut dreptul de a folosi numele Steaua, marca, dar şi palmaresul roş-albaştrilor.

Dragomir aruncă în aer scandalul CSA – FCSB. „Dau scris la CNA că asta e adevărata Steaua”

Dumitru Dragomir a intervenit în forţă în acest scandal la emisiunea moderată de Horia Ivanovici, “Profeţiile lui Mitică”, şi a dezvăluit că Steaua adevărată este echipa din SuperLiga, orice alt lucru fiind o aberaţie:

ADVERTISEMENT

“O să îi zic Steaua. De ce să nu îi spun Steaua? Spuneţi-le celor de la CNA… Eu care ştiu ce s-a întâmplat, dau scris la CNA că asta este adevărata Steaua. Piţurcă şi Lăcătuş au fost antrenori la FCSB? 

Înseamnă că şi CNA-ul nu este de partea dreptăţii. Să ai de 100 în buzunar câte decizii definitive şi irevocabile, nedrepte au fost date în această lume. Povestea este că e Steaua. Clar. Numai că Becali neavând jurişti ca lumea în jurul lui, nu a scris nişte lucruri.

ADVERTISEMENT

“A dat bani pe Steaua. A dat patru milioane de euro. Acum ar costa pe la 40-50 de milioane de euro”

Când a cumpărat-o ce a cumpărat? Exista FCSB atunci, a cumpărat FCSB? Exista Steaua. A dat bani pe Steaua. A dat patru milioane de euro. Acum ar costa pe la 40-50 de milioane de euro. Păi patru milioane de atunci sunt 30 de acum. 

Este o decizie nedreaptă, dar aici este de felicitat Talpan. Este un jurist abil. A fost nedreptăţit şi trebuia să ia şi el bani de la Gigi Becali. El a fost exclus şi s-a supărat. 

ADVERTISEMENT

L-au exclus total. Trebuia să plătească nişte bani legali, în urma cărora să plătească nişte impozite. Trebuia să bage şi el degetul la borcanul cu miere. Păunescu avea FCSB-ul? A cumpărat el FCSB-ul? Păunescu era coproprietar la Steaua şi apoi a venit Gigi”, a declarat Dumitru Dragomir.

VEZI VIDEO: 

“Steaua era mai rău decât Dinamo acum dacă nu era Gigi Becali”

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal susţine că Steaua ar fi fost într-o postură şi mai dificilă din punct de vedere financiar decât este acum Dinamo, dacă nu ar fi intervenit Gigi Becali să cumpere echipa:

ADVERTISEMENT

“Steaua era mai rău decât Dinamo acum dacă nu era Gigi Becali. FCSB-ul ăsta nu exista niciodată, Steaua nu exista, vă spun precis. Pentru că Păunescu s-a supărat şi el. Avea bani destui, dar l-au supărat unele probleme.

Păunescu ştia că Gigi Becali va face echipă puternică. Începuse să vândă terenuri cu bani mulţi”, a dezvăluit Dumitru Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”.

Puteţi urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale FANATIK: site, canalul de YouTube, pagina de facebook, contul Tik-Tok. Și nu uita în niciun caz pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial!


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT