Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Farul, cu „lupa” pe ultimele trei etape din Superligă. Lupta la titlu, analizată la Fanatik SuperLiga: „Cum îi place lui Hagi să spună”. Video

Farul Constanța e mare favorită la câștigarea titlului în SuperLiga. Cristi Bivolaru, oficialul „marinarilor” a vorbit despre ultimele trei etape.
11.05.2023 | 11:29
Exclusiv Farul cu lupa pe ultimele trei etape din Superliga Lupta la titlu analizata la Fanatik SuperLiga Cum ii place lui Hagi sa spuna Video
Exclusiv. Farul, cu lupa pe ultimele trei etape din Superligă. Lupta la titlul din Superligă, analizată la Fanatik SuperLiga Cum îi place lui Hagi să spună. Video
ADVERTISEMENT

Cristi Bivolaru, directorul general al clubului Farul Constanța, a fost invitatul special al moderatoarei Ioana Cosma în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Bivolaru, directorul general al lui Farul, se teme în continuare de CFR Cluj: „Nu e deloc scoasă din calcul”

Cristi Bivolaru e conștient că pentru echipa lui Gheorghe Hagi urmează trei meciuri capitale în acest final nebun de sezon în SuperLiga: „Cum se vedeau și în urmă cu trei săptămâni când am fost aici. Încă bine. Sunt trei puncte, ca să nu zic patru.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Însă la fel de adevărat e că ne așteaptă trei meciuri de foc. E clar că noi avem cel mai greu program dacă îl comparăm cu cel al contracandidatelor”, a spus oficialul „marinarilor” la FANATIK SUPERLIGA.

Campioana României a picat pe locul trei, la șapte puncte de Farul, însă constănțenii consideră că echipa lui Dan Petrescu nu și-a spus ultimul cuvânt: „Văd că CFR-ul e scos din calcul și nu înțeleg de ce. Pentru noi nu e deloc, atâta timp cât există șanse matematice. Putem ieși campioni, dar putem termina și pe locul trei. Așa că trebuie luat totul în serios”.

ADVERTISEMENT

Cristi Bivolaru știe de ce Farul e atât de puternică: „Asta e filosofia transmisă jucătorilor”

Cristi Bivolaru nu se gândește deocamdată la titlul de campioană: „Sunt trei meciuri pentru toate echipele. Cum îi place lui Gică să spună, nu ne gândim decât la următorul meci și așa cred că trebuie să fie și strategia. Important e cum va gândi echipa. Sunt convins că vom merge la victorie”.

Oficialul explică faptul că Hagi a implementat un lucru extrem de important și Farul va juca la fel indiferent ce se va întâmpla: „Nici măcar în vremurile în care nici măcar n-avea materialul uman pe care îl are acum, tot așa se ducea la fiecare meci și cred că suntem o echipă care nu știe să se apere, să se baricadeze, să pună nu știu ce locomotive, autocare, vapoare în careul de 16 metri. 

ADVERTISEMENT

Asta e filosofia transmisă jucătorilor, le place, s-au descurcat extraordinar cu filosofia asta și au adus echipa unde au adus-o”, a mai explicat directorul general al celor de la Farul Constanța.

Liderul din SuperLiga are un meci extrem de dificil în deplasare cu Universitatea Craiova și apoi va întâlni pe teren propriu în ultima etapă principala contracanditată, FCSB. În ultima etapă, „marinarii” vor juca în deplasare cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT