Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gică Hagi, noi informații despre situația lui Ianis: „Iubește fotbalul, e serios și profesionist!”. Video

Gică Hagi a vorbit la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici despre situația lui Ianis, despre care a spus că începe să își revină după accidentare.
11.05.2023 | 09:25
Exclusiv Gica Hagi noi informatii despre situatia lui Ianis Iubeste fotbalul e serios si profesionist Video
Gică Hagi, noi informații despre situația lui Ianis. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Regele” a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și ce i-a transmis lui Ianis încă de când era mic, dar și ce face fiul său pentru a reveni la forma bună pe care a avut-o înainte de accidentarea care l-a ținut departe de teren timp de un an.

Gică Hagi, noi informații despre situația lui Ianis

Gică Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre situația lui Ianis, pe care îl laudă pentru că este serios și profesionist, spunând că iubește fotbalul și că va reveni mai puternic după accidentare.

ADVERTISEMENT

„Ianis a început să joace, a stat foarte mult, a avut ghinionul ăsta mare. E bine că s-a întors pe teren și că joacă, l-ați văzut. Ușor, ușor prinde ritmul,prinde intensitatea.

El e bine, e serios, își dorește mult să revină la forma dinainte. A spus, și e bine că a ieșit și a vorbit, a intrat bine, o să îi vină toate înapoi, e profesionist și își dorește mult, iubește fotbalul”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Dacă iubești ceva, trebuie să te întorci la forma ta!”

„Dacă iubești ceva, trebuie să te duci să pedalezi, să te întorci la forma ta. E ADN-ul lui, a avut părinți buni, probabil a avut de unde să învețe. Și el și fata au personalitatea lor și au avut mereu libertatea de a decide singuri.

E viața lor, dar să nu uite un lucru, să pună mereu întrebări ca să afle răspunsuri. Trebuie să ai mentori înainte să te decizi, dar decizia să o ia ei, nu eu sau mama, doar ei”, a continuat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Ei pot să ceară sfaturi și atunci când întrebi, primești și răspunsuri. Și eu m-am sfătuit, am avut mentori. Mentorii mei au fost cei mai mari antrenori ai României.

Le mulțumesc din toată inima că m-au crescut așa și că m-au ajutat profesional foarte mult. De la fiecare am învățat ceva”, a mai spus „Regele”, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT
Tags: