Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Fotbalistul care l-a încântat pe Horia Ivanovici în derby-ul FCSB – CFR Cluj 1-0: ”El e Messi din SuperLiga”. Video

Horia Ivanovici a început FANATIK SUPERLIGA cu laude la adresa lui Florinel Coman, fotbalistul care a decis derby-ul FCSB - CFR Cluj 1-0.
15.05.2023 | 12:36
Exclusiv Fotbalistul care la incantat pe Horia Ivanovici in derbyul FCSB  CFR Cluj 10 El e Messi din SuperLiga Video
Exclusiv. Fotbalistul care l-a încântat pe Horia Ivanovici în derby-ul FCSB - CFR Cluj 1-0 El e Messi din SuperLiga. Video
ADVERTISEMENT

”Șeptarul” vicecampioanei României a înscris unicul gol al meciului de pe Arena Națională, care oferă șansa ”roș-albaștrilor” de a fi la mâna lor în lupta la titlu, iar după ce a marcat s-a bucurat alături de antrenorul Elias Charalambous.

Florinel Coman, fotbalistul care a făcut diferența în derby-ul FCSB – CFR Cluj 1-0

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, moderatorul Horia Ivanovici a lăudat prestația formidabilă a lui Florinel Coman la derby-ul FCSB – CFR Cluj 1-0 și este de părere că fotbalistul lui Gigi Becali poate fi considerat ”Messi din SuperLiga”.

ADVERTISEMENT

”Mie mi s-a părut greșeală mare ieșirea lui Scuffet. Au greșit fundașii și a venit Scuffet și a pus bomboana pe colivă, pentru că mi se pare că a ieșit hazardat. Bine, și pasa extraordinară a lui Olaru. Florinel Coman a judecat faza ca un mare jucător. Cred că este cel mai bun jucător din SuperLiga. El e Messi din SuperLiga”, a spus Horia Ivanovici.

Moderatorul s-a arătat încântat și de atmosfera senzațională creată de cei peste 42.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională: ”Atmosferă fabuloasă, mi s-a făcut pielea de găină aseară la FCSB cu CFR Cluj când am văzut atmosfera aia, mai ales pe finalul meciului, toate telefoanele, toate luminițele, am zis ‘Ăsta-i fotbalul’. Mi-a plăcut… Champions League.

ADVERTISEMENT

O atmosferă care mi-a făcut pielea de găină. Nu mai vorbesc de Peluza Nord care a fost nu la înățime… Râdeam cu un prieten când i-am văzut pe cei 20 de suporteri ai lui CFR Cluj într-un colț și chiar mă gândeam: ‘Poate și de asta CFR-ul nu a ajuns cu adevărat o echipă mare că nu are suporteri’. Mă uitam la Peluza Nord și la tot stadionul cu telefoane. Nebunie, ceva de neuitat, una dintre cele mai tari seri”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Unde a câștigat FCSB duelul cu CFR Cluj

Prezent în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a explicat unde s-a făcut diferența în partida dintre FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Din punct de vedere al fanilor și al publicului a fost o seară excelentă. Păcat că meciul nu s-a ridicat la înățimea spectatorilor, pentru că tensiunea și-a pus amprenta pe această partidă. Nimeni nu neagă încărcătura, în schimb spectacolul din punct de vedere estetic a lipsit.

FCSB a câștigat pentru că a avut o viteză de joc net superioară celor de la CFR Cluj. Viteza de transmitere a balonului, viteza de deplasare net superioară și interpretarea proastă a unei faze banale de apărare din partea CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Fundași centrali să stai la o minge în poziția în care au stat ei, în care adversarul să stea între tine și cei doi care asigură axul central al terenului pe o minge respinsă, Florinel să poată face sprint fără niciun fel de opoziție din partea nimănui.

Eu pornesc de unde a fost generată această fază, pentru că acolo a fost greșeala mare. Poziția celor doi fundași, unul central și cel dreapta, a fost greșită. Și atunci, Florinel abil a sprintat, coroborat cu ieșirea neinspirată a portarului…”, a declarat Stoichiță.

Florinel Coman, în Top 3 al celor mai buni jucători din campionat

Oficialul federal l-a inclus pe Florinel Coman între cei mai buni trei jucători din SuperLiga în acest moment, alături de Denis Alibec și Dina Grameni de la Farul Constanța.

”Ce mi-a plăcut la Florinel este că nu s-a pierdut și a judecat faza cu un sânge rece extraordinar. De multe ori te emoționezi, uneori te gândești: ‘Doamne, să nu ratez că sunt singur cu portarul’. Îți dai seama ce presiune psihologică este și asupra lui, dar el a fost dezinvolt.

Nu cred că este cel mai bun jucător din SuperLiga, cred că este între cei care pot fi definiți între cei mai buni. E foarte bun jucător, dar mie îmi plac și alții la ora actuală care joacă în SuperLiga și nu are sens să-i omitem. La ora actuală joacă foarte bine Denis Alibec, Grameni de la Farul. Cam atât pot să spun că au avut o constanță”, a afirmat Mihai Stoichiță.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT