Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gică Hagi, negocieri cu Dan Șucu pentru a prelua Farul. “Avem pe cineva puternic!” Video

Gică Hagi a purtat negocieri cu Dan Șucu, unul dintre finanțatorii Rapidului, pentru a prelua acțiuni din cadrul clubului Farul Constanța.
11.11.2022 | 15:51
Exclusiv Gica Hagi negocieri cu Dan Sucu pentru a prelua Farul Avem pe cineva puternic Video
Înainte de a cumpăra Rapidul, Dan Șucu a fost în negocieri cu Gică Hagi pentru a prelua Farul. foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a fost aproape să-l aducă investitor la Farul Constanța pe Dan Șucu, unul dintre acționarii de la Rapid. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLGIA CU HORIA IVANOVICI de Cristian Bivolaru, directorul general al „marinarilor”, care a oferit detalii și despre viitorul investitor de la Farul Constanța.

Gică Hagi, negocieri cu Dan Șucu pentru a prelua Farul: „Făcea parte dintr-un grup foarte puternic”

Cristian Bivolaru, directorul general al liderului Farul, a dezvăluit că Gică Hagi a fost în discuții cu Dan Șucu pentru a o prelua pe Farul. Oficialul „marinarilor” a vorbit și despre detaliile viitorului investitor de la Farul, însă fără să comunice numele.

ADVERTISEMENT

„Domnul Șucu a fost unul dintre cei care făceau parte dintr-un grup foarte puternic care vrea să cumpere acțiuni și a făcut-o la Rapid. Până nu vezi documentele semnate n-are niciun rost. Este un tip puternic, cunoscut. La noi, cine vrea să investească milioane de euro trebuie să fie un om puternic.

Suntem în discuție cu mai mulți. Intenții extrem de serioase au existat, dar ele nu s-au materializat. Avem o firmă românească, care este și persoană fizică și persoană juridică. Respectivul are și firmă. Are mai multe domenii.

ADVERTISEMENT

Nu e unul singur, pentru că oamenii vor să vină și împreună cu alți asociați, alți parteneri. E foarte apăsător un astfel de caz și noi sperăm la o decizie în favoarea noastră (n.r. Farul nu va putea juca în Europa)”, a declarat Cristian Bivolaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Despre negocierile eșuate dintre Gică Hagi și Dan Șucu, actualul patron al Rapidului, a scris în vară prosport.ro, care a dezvăluit de ce nu s-a parafat afacerea.

ADVERTISEMENT

Cristian Bivolaru, entuziasmat de Academia „Gheorghe Hagi”: „Jucătorii sunt extremi de talentați”

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a îndreptat discuția spre tinerii din sfera clubului Farul. Adrian Mazilu, în vârstă de 17 ani, a reușit să marcheze împotriva Rapidului în meciul din Cupa României, scor 2-0 pentru Farul.

„Mă bucuri că întrebi de acest aspect, pentru că nu o fac mulți din păcate. Toată lumea a fost entuziasmată de golul lui Mazilu din meciul cu Rapid, însă la noi lucrurile sunt foarte clare. Există echipele de juniori, există echipa a 2-a care joacă în Liga 3.

ADVERTISEMENT

Din centrul Academiei Hagi provin majoritatea jucătorilor. Ei pot oricând să facă pasul, cum a fost și cazul lui Borza și a lui Sali. Nu neapărat să ajungă la cea mai mare grupă de vârstă, dacă sunt extremi de talentați pot să ajungă la echipa mare chiar de la 15 și 17 ani”, a mai spus Cristian Bivolaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cristian Bivolaru, lista cu cei mai talentați tineri de la Farul

Oficialul clubului antrenat de Gheorghe Hagi a numit câțiva puști talentați care ar putea „exploda” în următoarea perioadă. Cristian Bivolaru este convins că odată cu finalizarea stadionului din Constanța, situația va fi favorabilă.

„Se lucrează în academie. Hagi coordonează pe lângă cele două echipe de seniori și activitatea academiei. El e un fanatic al meseriei și își petrecere majoritatea timpului, când e la Constanța în bază.

Sperăm să finalizăm, poate nu la sfârșitul anului, dar în primele luni ale anului 2023, hoteluri și investiția mare care există acolo și să mutăm toți juniorii care sunt răspândiți prin Constanța. Va fi mult mai comod. Din punct de vedere calitativ, lucrurile se văd.

E un puști care mie personal îmi place foarte mult, Malama, un fel de Pitu, un „decar” cum îi place lui Hagi să construiască. Are 15 ani jumătate. A apărut Cojocaru, în ciuda aspectului matur, de-abia a împlinit 19 ani, pe Mazilu l-ați văzut. Mălăilă, un mijlocaș extrem de talentat, nepotul lui Horațiu Mălăele. Luca Andronache, băiatul secundului lui Mirel Rădoi la Craiova”, au fost cuvintele lui Cristian Bivolaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT