Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marcel Pușcaș la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 11 noiembrie 2022. Prefațăm Rapid – U Craiova și FCU Craiova – FCSB cu Dănuț Lupu, Florin Gardoș și Robert Niță

Vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 13:00 Horia Ivanovici e live la emisiunea Fanatik Superliga împreună cu invitații Dănuț Lupu, Florin Gardoș și Robert Niță.
11.11.2022 | 13:04
Marcel Puscas la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici vineri 11 noiembrie 2022 Prefatam Rapid  U Craiova si FCU Craiova  FCSB cu Danut Lupu Florin Gardos si Robert Nita
Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 11 noiembrie 2022, ora 13:00. Prefațăm Rapid - U Craiova și FCU Craiova - FCSB cu Dănuț Lupu, Florin Gardoș și Robert Niță. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vineri, 11 noiembrie, de la ora 13:00, vă invităm la o nouă ediție de gală a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, unde vom face show în timp ce vom prefața duelurile Rapid – U Craiova și FCU Craiova – FCSB, în etapa a 18-a din SuperLiga.

Rapid – U Craiova și FCU Craiova – FCSB la Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici, vineri, 11 noiembrie 2022. Totul despre cele mai tari meciuri ale etapei a 18-a

Vineri, 11 noiembrie, cu începere de la 13:00, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI vom analiza toate detaliile înainte de Rapid – U Craiova și FCU Craiova – FCSB, cele mai tari dueluri din etapa a 18-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Și pentru că emisiunea va fi una la cote înalte, ne vor fi alături și sponsori pe măsură. Împreună cu noi este SUPERBET, sponsorul principal, în timp ce sponsorul premium Aqua Carpatica va fi responsabil cu hidratarea.

Pregătiți-vă tableta, laptopul sau telefonul, asigurați-vă că aveți o conexiune bună de internet și veniți alături de noi vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 13:00, să facem show la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Ne puteți fi alături pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de Youtube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE VINERI, 11 NOIEMBRIE 2022

Invitați de top la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Dănuț Lupu, Florin Gardoș și Robert Niță vin vineri, 11 noiembrie 2022

Fiți vineri, 11 noiembrie, alături de noi într-o nouă ediție de gală a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cu invitați de marcă precum Dănuț Lupu, Florin Gardoș sau Robert Niță care vor oferi detalii inedite despre tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Vă vom ține la curent cu toate exclusivitățile înainte de derby-urile din SuperLiga, așa cum s-a întâmplat și marți, 8 noiembrie 2022, când am aflat în exclusivitate despre ultimele detalii ale transferului lui Bauza, despre afacerea pe care a făcut-o Adrian Mititelu cu transferul lui Compagno la FCSB sau despre discursul care a schimbat atmosfera în tabăra roș-albaștrilor după plecarea lui Dică.

ADVERTISEMENT

Abonați-vă acum la canalul nostru de Youtube, dați Like paginii noastre de Facebook sau pur și simplu accesați site-ul FANATIK.RO pentru a urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai tare emisiune de sport din media românească.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE VINERI, 11 NOIEMBRIE 2022

Mai mult decât atât, aveți acum șansa să faceți profit la pariuri dacă stați cu ochii pe emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Pentru că în cadrul emisiunii este programată și rubrica “Fabrica de cote by Superbet”, care vă oferă cele mai bune și atrăgătoare cote din săptămâna fotbalistică.

ADVERTISEMENT

Să facem show! Vineri, 11 noiembrie, de la ora 13:00, urmăriți-ne pe laptop, tabletă, telefon sau orice alt device cu o conexiune bună la internet. Este singurul mod prin care nu puteți rata cele mai tari exclusivități din sportul românesc.

ADVERTISEMENT