News

Exclusiv. Imagini unice cu miliardarul Dan Petrescu și soția Regina! Povestea de viață a celeilalte familii care a pierit în accidentul aviatic de la Milano

Drama incredibilă produsă duminică la prânz într-un orășel de la periferia capitalei Lombardiei a șocat lumea de business din România, și nu numai.
04.10.2021 | 14:55
Accidentul aviatic de lângă Milano a curmat tragic destinele a două familii cărora nu le lipsea mai nimic
ADVERTISEMENT

După un botez restrâns la Milano, cei 8 pasageri ai avionului pilotat de Dan Petrescu au decolat de pe Linate, al doilea aeroport ca mărime din Capitala Lombardiei, spre Olbia (Sardinia), la vila unde locuiește mama miliardarului, în vârstă de 98 de ani și unde urma să aibă loc petrecerea de creștinare a micuțului Raphael, cu soții Petrescu în calitate de nași.

În numai cîteva secunde, destinul tragic a curmat destinele a două familii. Pe de o parte, în accidentul aviatic a pierit întrega familie Petrescu, soții Dan și Regina Dorothea Balzat și fiul acestora, Dănuț Ștefan, dar și familia italianului Filippo Nascimbene (33 de ani), managerul unei firmei internaționale de consultanță în afaceri. Acesta era împreună cu soția Claire Stephanie Caroline Alexandrescou (34 de ani) și cu  băiețelul de numai un an al cuplului, Raphael, care abia fusese botezat weekend-ul trecut. În privat-jet se mai aflau mama lui Claire, Miruna Anca Wanda Lozinschi și un prieten canadian al lui Dănuț Ștefan.

ADVERTISEMENT

Prietenie de peste 30 de ani între familiile Petrescu și Alexandrescu!

Între cele două familii era o prietenie strânsă, de peste 30 de ani. Surorile Claire Stephanie și Emilie Alexandrescou sunt fiicele fostului comentator auto de Formula 1, Dan Miki Alexandrescu. Acesta a emigrat din România la începutul anilor 80, acolo s-a cunoscut cu prima parteneră de viață, Miruna Anca Lozinschi, iar cele două fete ale cuplului s-au născut la Paris. Tot în exil, familia Alexandrescu s-a împrietenit cu familia Petrescu. Din unele informații, omul pe care Ion Țiriac l-a catalogat mai bogat decât el, era un pasionat al curselor auto. Miki Alexandrescu cocheta deja cu lumea selectă a circuitelor de viteză, cei doi găsindu-și o pasiune comună.

Între timp, fostul jurnalist auto s-a întors după Revoluție în România și s-a separat de femeia cu care își făcuse un rost în Franța. Interesant este că soții Petrescu au ținut mai strâns legătura cu doamna Lozinschi și cu cele două fete. O dovedesc și imaginile oferite în exclusivitate de Fanatik, surprinse la nunta mezinei Emilie, pe 14 septembrie 2013, eveniment la care Dan și Regina Petrescu au fost invitați de seamă, iar Miki Alexandrescu a lipsit!

ADVERTISEMENT
Claire Alexandrescu (în dreapta) alături de soțul Filippo Nascimbene, la nunta surorii Emilie
Claire Alexandrescu (în dreapta) alături de soțul Filippo Nascimbene, la nunta surorii Emilie
Miruna Lozinschi (decedata și ea în accidentul aviatic de lângă Milano) la nunta fiicei Emilie
Miruna Lozinschi (decedata și ea în accidentul aviatic de lângă Milano) la nunta fiicei Emilie

Cine este fratele vitreg ale surorilor Alexandrescou?

După repatriere, fostul comentator F1 și-a refăcut viața în România cu o tânără, la vremea respectivă cadru universitar la UMF Carol Davila. Miki Alexandrescu a decedat anul trecut, în urma unui infarct survenit la un meci de tenis în compania fiului său din a doua relație, Yannick. La 13 ani, acesta este o mare speranță a tenisului românesc, câștigând mai multe trofee în ultimii ani, la diferite nivele de vârstă pentru copii și juniori.

Yannick Alexandrescu, fratele vitreg a surorilor Claire și Emilie, este un tenisman foarte talentat
Yannick Alexandrescu, fratele vitreg a surorilor Claire și Emilie, este un tenisman foarte talentat

Miliardarul Petrescu și soția, invitați de onoare la nunta desfășurată într-un castel de poveste!

Revenind la petrecerea de mariaj din 2013, aceasta s-a desfășurat într-unul din cele mai frumoase castele din Franța, Chateau de la Ligne, în cunoscuta regiune viticolă Gironde (Bordeaux), un monument istoric datând din secolul 17, care a fost cumpărat și restaurat, păstrandu-i-se patina clasică, de un multi-milionar irlandez în anul 2000.

ADVERTISEMENT
Miliardarul Dan PEtrescu și soția, Regina, invitați de onoare la nunta lui Emilie Alexandrescou
Miliardarul Dan Petrescu și soția, Regina, invitați de onoare la nunta lui Emilie Alexandrescou

Au fost peste 200 de invitați la evenimentul de un fast și un bun gust impresionant, printre care, sora lui Emilie, alături de soțul Filippo, mama celor două fete, dar și soții Petrescu, toți cinci găsindu-și sfârșitul în tragicul accident de lângă Milano.

Tags: