Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Întrebare de 100 puncte: „E adevărat că FC Voluntari e echipa CFR-ului?” Șeful ilfovenilor, răspuns surprinzător. Video

Bogdan Bălănescu, președintele lui FC Voluntari, a fost indignat de acuzațiile aduse echipei sale. Ce spune despre FCSB și CFR Cluj.
11.02.2023 | 19:28
Exclusiv Intrebare de 100 puncte E adevarat ca FC Voluntari e echipa CFRului Seful ilfovenilor raspuns surprinzator Video
FC Voluntari a pierdut cu CFR Cluj cu un autogol, în timp ce pe FCSB i-a încurcat în lupta la titlu din sezonul trecut. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a dezbătut cele mai fierbinți subiecte ale momentului în fotbalul românesc, o avancronică a etapei a 25-a din SuperLiga.

Bogdan Bălănescu, revoltat: „Am auzit că suntem echipa CFR-ului. De acel 2-2 se leagă toată lumea”

Oficialul lui FC Voluntari a ținut să intervină la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pentru a demonta ideea că ilfovenii fac jocurile celor de la CFR Cluj:

ADVERTISEMENT

„Domne, asta că suntem nașii FCSB-ului… Am mai auzit că suntem echipa CFR-ului. E FC Voluntari vinovată că la acel 2-2… că de asta se leagă toată lumea. Ce să facem noi?! Am dat gol din două pase. Degajare Popa, deviere la vale și gol Costin. 

VIDEO MAI JOS

E FC Voluntari de vină sau ce? Noi am jucat și nu suntem ancorați în nicio tabără! Doamne ferește, nu suntem echipa nimănui! Uitați-vă și acum cum am pierdut cu CFR acasă”, a spus Bogdan Bălănescu, despe meciul câștigat de ardeleni după un autogol în minutul 70.

ADVERTISEMENT

Președintele ilfovenilor e convins că echipa sa e capabilă să câștige împotriva FCSB-ului: „FC Voluntari are forța să bată orice echipă și să lupte cu oricine din campionat, dar aici vor face diferența micile detalii, vis a vis de atitudine, realizări, o greșeală de arbitraj”. 

Sunt mulți factori care pot influența rezultatul unui joc, dar eu am încredere și simt lucrul ăsta, că echipa are forță să se bată de la egal la egal cu oricine”, a declarat optimist Bogdan Bălănescu, deși Voluntariul e pe locul 11 în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu: „Toată lumea vorbește de piedică la FCSB, piedică la CFR, și noi suntem în zona fierbine a clasamentului”

Bogdan Bălănescu are un mesaj pentru toți cei care au pus la zid Voluntariul și i-au acuzat de jocuri de culise: „Nu e vorba de nicio piedică! Toată lumea vorbește de piedică la FCSB, piedică la CFR, și noi suntem în zona fierbine a clasamentului. Păi noi ne gândim la FCSB și la CFR? Cine ia campionatul? Să nu ne punem noi piedică singuri. 

În preajma unui meci cu FCSB, sună toată lumea! Când echipa ocupa locul patru la sfârșitul sezonului trecut și am jucat finala Cupei României, toată lumea vorbea că am încurcat pe FCSB”, s-a mai plâns președintele ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul și pagina de Facebook FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT