Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “O manevră!”. Robert Niță, reacție acidă când a aflat cum au fost “șterse” datoriile lui Dinamo: “Cu ei ce se întâmplă?” Video

Influencerul Robert Niță a reacționat foarte acid la vestea că noul plan de reorganizare al lui Dinamo a fost aprobat și s-au șters datorii de cinci milioane de euro.
07.04.2023 | 11:24
Exclusiv O manevra Robert Nita reactie acida cand a aflat cum au fost sterse datoriile lui Dinamo Cu ei ce se intampla Video
Schema care o scapă pe Dinamo de datorii de 5 milioane de euro nu este pe placul lui Robert Niță. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noul plan de reorganizare al lui Dinamo a fost aprobat de Adunarea Creditorilor. Dacă va primi undă verde și de la Tribunal, va însemna o ștergere consistentă a datoriilor clubului Dinamo. De la 7,5 milioane de euro la doar 2,5 milioane de euro. Practic, un colac de salvare pentru clubul “alb-roșu”.

Dinamo ar putea scăpa de datorii de 5 milioane de euro dacă noul plan de reorganizare, aprobat de Adunarea Creditorilor, trece și de Tribunal

Schema prin care este salvat clubul Dinamo, deși acoperită de lege, nu este văzută cu ochi buni de Robert Niță. Influencerul de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a catalogat-o ca fiind o hoție și o manevră rușinoasă. În special la adresa fotbaliștilor și celor care au muncit în club.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Eu mă bucur că Dinamo intră pe un făgaș normal. Și UEFA și FIFA publică topul rușinii unde România ocupă cu brio locul 2 cu insolvențele și cu păcăleala fotbaliștilor. Eu înțeleg că renunță furnizorii, nu știu care hotel al domnului Negoiță, că a fost implicat. Sunt de acord să dea cu pixul și să renunțe la niște bani.

Că au fost direct implicați și interesați și să ducă Dinamo în situația în care a ajuns și să o ducă mai aproape de faliment decât de SuperLiga. Dar jucătorii ăia care au jucat la Dinamo un an, doi, trei și au de luat 3 lei, 5 lei, 10.000 de euro ce se întâmplă cu ei.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, furios de schema de hair-cut la datorii pe care o face Dinamo: “Toată lumea ridică la rang de artă manevra asta. Este o hoție!”

Toată lumea ridică la rang de artă manevra asta cu insolvența. Asta e o hoție, să nu ne mai dăm atâta să ne ascundem după cireș. Asta este o hoție și o manevră rușinoasă cu insolvențele astea duse la nesfârșit. Eu joc, mă antrenez, femeia aia spală echipamentul, ăla tăvălugește terenul…

OK, sunt prost și am retrogradat. Dar eu m-am prezentat la serviciu, m-am antrenat. Nu am luat prime de joc, de obiectiv. Îl văd și pe domnul de la AFAN care are loc la 1A tot timpul în avioanele de Andorra, de Belarus, ne tot spune de drepturile fotbaliștilor.

ADVERTISEMENT

Și CFR Cluj a făcut aceeași manevră cu ani în urmă. E o rușine și nimeni nu prea vorbește așa. Este o prosteală, o păcăleală. Este adevărat că este o păcăleală acoperită de lege”, a punctat, cu multă furie, influencerul Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dinamo, perioadă bună din punct de vedere sportiv. A ajuns pe loc de baraj pentru promovarea în SuperLiga

Dinamo are nevoie de această reducere drastică a datoriilor în cursa pentru a obține licența pentru promovarea în sezonul viitor de SuperLiga. Sportiv, “câinii” ar fi în grafic, pe loc de baraj în acest moment, cu 35 de puncte. Dar urmează meciuri complicate cu Oțelul și Steaua. Gloria Buzău are 33 de puncte, iar Unirea Dej 32. Poli Iași e pe primul loc, cu 44 de puncte. Steaua este pe 2 cu 43, iar Oțelul are 39.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK. Emisiunea exclusivităților din fotbalul romînesc poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:30.

ADVERTISEMENT
Tags: