Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. PCH, pusă la zid pentru distrugerea lui Dinamo. “Liderii au acum 3 milioane în conturi”. Video

Dănuț Lupu a pus la zid PCH pentru distrugerea lui Dinamo la Fanatik Superliga. Team-managerul lui CS Dinamo a dezvăluit că liderii APCH au trei milioane în conturi.
11.11.2022 | 20:47
Exclusiv PCH pusa la zid pentru distrugerea lui Dinamo Liderii au acum 3 milioane in conturi Video
Dănuț Lupu acuză PCH că a distrus Dinamo. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalul administrativ din cadrul clubului Dinamo București este departe de a se fi încheiat. Dorin Șerdean, patronul din acte al lui Dinamo, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că APCH a transformat donațiile suporterilor în împrumuturi. În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a venit rândul lui Dănuț Lupu să vorbească despre situația clubului „alb-roșu”.

Dănuț Lupu, înger și demon pentru APCH la Fanatik Superliga: „Au făcut un lucru extraordinar, dar…”

Dănuț Lupu a comentat situația clubului Dinamo, care se află la mijloc, în disputa dintre APCH și patronii din acte ai clubului. Team-managerul lui CS Dinamo, din Liga a 3-a, invitat în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, este de părere că una este finanțarea și alta este capacitatea de a conduce un club.

ADVERTISEMENT

„Ceea ce au făcut ei e un lucru extraordinar și pe care puțină lume ar fi reușit să îl facă. Dar trebuie să înțeleagă că una e să dai bani la o echipă și una e să conduci o echipă. Trebuie să te și pricepi puțin. Ei nu au pe nimeni, din foștii mari fotbaliști ai lui Dinamo, ei nu au pe nimeni alături.

Pentru că au făcut doar ce au vrut ei. Ei au adus jucători, ei au adus antrenori. Pe lângă lucrul extraordinar pe care l-au făcut, au făcut și lucruri rele pe care trebuie să și le asume”, au fost cuvintele lui Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, dezacord total cu strategia liderilor APCH: „Au plătit să joace pe Arcul de Triumf, dar n-au bani de salariu”

Dinamo București a primit acceptul de a evolua pe stadionul „Arcul de Triumf”, însă la finalul meciului cu Sepsi, FRR s-a declarat nemulțumită de atitudinea fanilor „câinilor roșii”. Dănuț Lupu nu este de acord cu strategia liderilor acționari de la Dinamo. Mai mult decât atât, team-managerul lui CS Dinamo a dezvăluit cum va reacționa asociația, atunci când va veni un investitor.

„Au plătit 20.000 de euro să joace pe Arcul de Triumf, dar tu n-ai bani de salariu. N-au vrut să joace pe Dinamo și s-au dus și au jucat la Astra și au plătit de 7 ori mai mult decât plăteau pe Dinamo. Într-adevăr vestiarele necesită bani, dar terenul este extraordinar. Motivul a fost că nu au vrut ei să mai joace. 

ADVERTISEMENT

PCH dacă va avea 99% din acțiuni, din discuțiile pe care le știu, au promis că în momentul în care vine un investitor cu bani, cedează toate acțiunile gratuit, 100%. Au promis că dacă va veni un investitor care va susține echipa financiar ei vor aceda acțiunile”, a mărturisit Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dănuț Lupu, pune la zid PCH pentru distrugerea lui Dinamo: „Păi n-au trei milioane în conturi?”

Dorin Șerdean, inamicul numărul 1 al lui Dinamo, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că strategia liderilor APCH, de a transforma donațiile în împrumuri au depășit bariera legală. Dănuț Lupu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că formația din Ștefan cel Mare a avut mai multe controale și au ieșit bine.

ADVERTISEMENT

„Problema a început de la Negoiță. A acceptat și domnul Zăvăleanu pentru că nu aveau de unde să facă rost de bani. Eu nu știu dacă eu îi donez niște bani lui Robert (n.r. Niță), poate să-i dea împrumut lui Gardoș (n.r. Florin). Totuși, nu e ilegal pentru că din câte știu au avut controale și au ieșit bine, PCH-ul. Și astă vară și nu le-a făcut nimeni nimic. 

Acum au (n.r. liderii APCH bani). Pă-i n-au trei milioane? N-au împrumutat clubul Dinamo cu trei milioane? Ei sunt în acte. Nu sunt milionari ei? N-am dreptate? Nu mă privește pe mine dacă e normal sau nu. Acolo scrie PCH, nu scrie Badea, Lupescu”, a declarat Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT