Life

Exclusiv. Primele declarații ale lui Aurel Pădureanu, după moartea Corneliei Catanga: “Ne-au nenorocit! Au băgat-o ăștia la Covid-19”

26.03.2021 | 08:08
Exclusiv Primele declaratii ale lui Aurel Padureanu dupa moartea Corneliei Catanga Neau nenorocit Au bagato astia la Covid19
Exclusiv. Primele declarații ale lui Aurel Pădureanu, după moartea Corneliei Catanga: "Ne-au nenorocit! Au băgat-o ăștia la Covid-19". Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu a făcut primele declarații pentru FANATIK după ce regretata solistă Cornelia Catanga a murit în urmă cu câteva ore. Cântărețul de muzică lăutărească este răpus de durere și abia își găsește cuvintele. 

Fostul soț al regretatei interprete originare din județul Buzău a confirmat că vedeta a decedat din cauza unui stop cardiorespirator undeva în jurul orei 4:00, în dimineața zilei de vineri, 26 martie, după ce fusese internată în spital cu o seară înainte.

ADVERTISEMENT

Solistul este extrem de supărat de situația neplăcută prin care trece, deși din primăvara anului trecut nu mai făcea un cuplu cu Cornelia Catanga. Cu toate acestea moartea solistei a lăsat un gol imens în sufletul său, mai ales că au fost împreună 33 de ani.

Aurel Pădureanu, prima declarație despre moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu consideră că regretata cântăreață nu era infectată cu noul tip de coronavirus, deși așa s-a spus. Din păcate, virusul din China a răpus-o pe Cornelia Catanga la doar 63 de ani, lăsând în urma sa multă durere și suferință.

ADVERTISEMENT

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit!

Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga a murit fulgerător vineri, 26 martie 2021, în urmă cu numai câteva zile rugându-se pentru sănătatea bunului ei prieten, Nelu Ploieșteanu, care era internat în spital cu noul tip de coronavirus.

Ca o ironie a sorții solista de muzică lăutărească ar fi murit de același virus, după cum arată testul făcut înainte de a fi internată la Spitalul Universitar din Capitală.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor informații oferite de Aurel Pădureanu jurnalistei Mara Bănică, interpreta de 63 de ani lua de puțin timp ivermectină, însă din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Regretata artistă a suferit un stop cardiorespirator înainte să fie intubată de doctori.

ADVERTISEMENT