Sport

Exclusiv. Săgeți către Dan Petrescu: „Ne-am obișnuit să se plângă mereu!”. Concluzie clară: „CFR nu e favorită la titlu”. Video

Dan Petrescu a fost „înțepat” de un fost antrenor din SuperLiga. De ce campioana en titre nu mai este principala favorită la titlu.
15.04.2023 | 13:11
Exclusiv Sageti catre Dan Petrescu Neam obisnuit sa se planga mereu Concluzie clara CFR nu e favorita la titlu Video
Exclusiv. Săgeți către Dan Petrescu Ne-am obișnuit să se plângă mereu!. Concluzie clară CFR nu e favorită la titlu. Video
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a fost atacat frontal în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, după ce acuză lipsa soluțiilor în compartimentul ofensiv, deși a avut la dispoziție nu mai puțin de 14 atacanți.

Dan Petrescu, criticat dur pentru greșelile uriașe pe care le-a făcut la CFR Cluj: „14 atacanți dacă îl punem și pe Alibec”

Ioana Cosma a abordat subiectul atacanților la CFR Cluj, unde a fost un exod surprinzător, iar acum Dan Petrescu acuză lipsa de soluții deși a avut la dispoziție un număr impresionant de jucători: „Cât de mulți atacanți a avut Petrescu la dispoziție și iată că e în anul în care gâfâie în acest moment în campionat. 13 atacanți a rulat CFR în ultimele 12 luni!”.

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI

Nae Constantin, fostul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești, nu l-a menajat deloc pe Dan Petrescu: „Nu știu cât a rulat și cât n-a rulat, că n-am stat să-i număr, dar probabil e așa cum spuneți dumneavoastră. Ne-am obișnuit la Dan Petrescu să se plângă indiferent de situație. Și când câștigă echipa ne plângem și când nu câștigă”.

Antrenorul e de părere că CFR Cluj nu va reuși să câștige al șaselea titlul consecutiv în SuperLiga: „Când au atacanți sunt prea mulți… E problema strict a CFR-ului. Ideea e că CFR-ul nu e favorită la titlu din punctul meu de vedere și e prima oară în ultimii 5-6 ani în care o echipă poate spera. Pentru că până acum, CFR-ul în situația asta ucidea campionatul”, a mai spus fostul fotbalist la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a avut la dispoziție trei golgheteri din actuala ediție a SuperLiga

Robert Niță l-a criticat și el dur pe Dan Petrescu și a adus în discuție doar trei dintre cele mai grele nume: „Chiar am vorbit ieri în emisiune cu Cristi Coste. 14 atacanți dacă îl punem și pe Alibec! Dacă-i enumerăm, îi ai pe Dugandzic și Alibec, doi dintre golgheterii campionatului, Paraschiv, pe care nici măcar nu l-a văzut”. 

Antrenorul lui CFR Cluj se plânge însă cu fiecare ocazie că nu are destui jucători la dispoziție: „Am suferit pentru că au plecat Malele și Roger, ei puteau juca acum, aveau experiență și meciuri în picioare. Sunt mari probleme de lot. Au fost probleme neașteptate din punct de vedere al antrenorului. 

ADVERTISEMENT

În acest sezon, în timpul sezonului au plecat 10 jucători. Eu n-am auzit asta nicăieri. E foarte greu. La începutul sezonului au mai venit 10. Am avut 20 de jucători pierduți în 6 luni”, a spus Dan Petrescu înainte de meciul cu U Craiova.

Cu toate acestea, CFR Cluj a încheiat sezonul regulat cu cel mai bun atac, la egalitate cu Farul: 54 de goluri în 30 de meciuri. În primele trei etape din play-off, ardelenii au marcat de patru ori, în timp ce Farul a înscris șase goluri.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT