Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Au venit la mine părinți care au spus că au dat bani”. Stoichiță vorbește despre cadourile pentru antrenori și e gata de revoluție, cu o condiție. Video exclusiv

Mihai Stoichiță vrea să facă revoluție în fotbalul românesc! Directorul tehnic al FRF a recunoscut că unii părinți au dat cadouri la antrenori.
12.04.2023 | 09:10
Au venit la mine parinti care au spus ca au dat bani Stoichita vorbeste despre cadourile pentru antrenori si e gata de revolutie cu o conditie Video exclusiv
Au venit la mine părinți care au spus că au dat bani. Stoichiță recunoaște cadourile pentru antrenori și e gata de revoluție, cu o condiție. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a fost invitat în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a făcut dezvăluiri uluitoare despre corupția din fotbalul juvenil.

Mihai Stoichiță aruncă bomba! La copii și juniori se dau cadouri la antrenori

Directorul tehnic de la Federația Română de Fotbal, Mihai Stoichiță încearcă să facă revoluție în fotbalul românesc. Acesta vrea să deschidă anchete împotriva antrenorilor care primesc cadouri la copii și juniori. Stoichiță cere însă și ajutorul părinților.

ADVERTISEMENT

„Nu am pomenit niciodată. Eu la bârfă nu aplec urechea. Nu a venit la mine niciun părinte să îmi spună… Au venit la mine, de ce să nu recunosc. Domne că o fi, că o păți. Scrie-ți pe această hârtie ce și cum și îl suspend pe acel antrenor și din acest moment declanșez ancheta.

Asumați-vă și dumneavoastră o răspundere. Nu numai eu că îl dau afară pe vorbe, dar și dumneavoastră pentru că dacă vă dă în judecată x sau y dintre antrenorii respectivi care sunt reclamați sau ce li se face, atunci să spune-ți și dumneavoastră dacă nu spuneți adevărul. Nu poate fi doar o parte… (n.r. – și ce au spus părinții?) Nu au mai venit niciodată la mine înapoi.

ADVERTISEMENT

Au fost, dar nu au mai apărut după aceea. Domne știți că antrenorul cutare. Vino și scrie. Da, probabil. Veniți și scrieți. Veniți la mine. Am ofițer de integritate, anchetă.

N-a mai venit nimeni. Pe vorbe am dat bani… Pot să spun și eu că ți-am dat bani să mă aduci la emisiunea asta”, a dezvăluit Mihai Stoichiță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Mihai Stoichiță, laude pentru o echipă din SuperLiga

Printre subiectele abordate, Mihai Stoichiță a vorbit și despre lupta la titlu din SuperLiga. Director tehnic de la Federația Română de Fotbal a avut numai cuvinte de laude la adresa liderului Farul și a managerului tehnic Gică Hagi.

„Farul joacă bine. Partitura pe care a imprimat-o Gică este cea care se potrivește foarte bine. Gică anul ăsta a ales jucătorii care trebuie, i-a crescut în spiritul lui, strategia lui.

ADVERTISEMENT

Dar și implanturile pe care le face sunt foarte reușite. Farul știe să joace și atac pozițional și reactivitate”, a adăugat directorul tehnic al FRF.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIKdar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink