Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Au venit la mine părinți care au spus că au dat bani”. Stoichiță vorbește despre cadourile pentru antrenori și e gata de revoluție, cu o condiție. Video exclusiv

Mihai Stoichiță vrea să facă revoluție în fotbalul românesc! Directorul tehnic al FRF a recunoscut că unii părinți au dat cadouri la antrenori.
12.04.2023 | 09:10
Au venit la mine parinti care au spus ca au dat bani Stoichita vorbeste despre cadourile pentru antrenori si e gata de revolutie cu o conditie Video exclusiv
Au venit la mine părinți care au spus că au dat bani. Stoichiță recunoaște cadourile pentru antrenori și e gata de revoluție, cu o condiție. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a fost invitat în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a făcut dezvăluiri uluitoare despre corupția din fotbalul juvenil.

Mihai Stoichiță aruncă bomba! La copii și juniori se dau cadouri la antrenori

Directorul tehnic de la Federația Română de Fotbal, Mihai Stoichiță încearcă să facă revoluție în fotbalul românesc. Acesta vrea să deschidă anchete împotriva antrenorilor care primesc cadouri la copii și juniori. Stoichiță cere însă și ajutorul părinților.

ADVERTISEMENT

„Nu am pomenit niciodată. Eu la bârfă nu aplec urechea. Nu a venit la mine niciun părinte să îmi spună… Au venit la mine, de ce să nu recunosc. Domne că o fi, că o păți. Scrie-ți pe această hârtie ce și cum și îl suspend pe acel antrenor și din acest moment declanșez ancheta.

Asumați-vă și dumneavoastră o răspundere. Nu numai eu că îl dau afară pe vorbe, dar și dumneavoastră pentru că dacă vă dă în judecată x sau y dintre antrenorii respectivi care sunt reclamați sau ce li se face, atunci să spune-ți și dumneavoastră dacă nu spuneți adevărul. Nu poate fi doar o parte… (n.r. – și ce au spus părinții?) Nu au mai venit niciodată la mine înapoi.

ADVERTISEMENT

Au fost, dar nu au mai apărut după aceea. Domne știți că antrenorul cutare. Vino și scrie. Da, probabil. Veniți și scrieți. Veniți la mine. Am ofițer de integritate, anchetă.

N-a mai venit nimeni. Pe vorbe am dat bani… Pot să spun și eu că ți-am dat bani să mă aduci la emisiunea asta”, a dezvăluit Mihai Stoichiță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Mihai Stoichiță, laude pentru o echipă din SuperLiga

Printre subiectele abordate, Mihai Stoichiță a vorbit și despre lupta la titlu din SuperLiga. Director tehnic de la Federația Română de Fotbal a avut numai cuvinte de laude la adresa liderului Farul și a managerului tehnic Gică Hagi.

„Farul joacă bine. Partitura pe care a imprimat-o Gică este cea care se potrivește foarte bine. Gică anul ăsta a ales jucătorii care trebuie, i-a crescut în spiritul lui, strategia lui.

ADVERTISEMENT

Dar și implanturile pe care le face sunt foarte reușite. Farul știe să joace și atac pozițional și reactivitate”, a adăugat directorul tehnic al FRF.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIKdar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română