Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Sunt în doliu, beau numai 7Up!”. Robert Niță a trăit un coșmar după Farul – Rapid 7-2: “Nu mai merge cu jucători mediocri”. Video

Robert Niță a trăit un coșmar după dezastrul Farul - Rapid, scor 7-2 în etapa a 7-a din play-off. Fostul fotbalist al giuleștenilor este în doliu.
08.05.2023 | 12:02
Exclusiv Sunt in doliu beau numai 7Up Robert Nita a trait un cosmar dupa Farul  Rapid 72 Nu mai merge cu jucatori mediocri Video
Robert Niță e în doliu după înfrângerea Rapidului, scor 2-7 cu Farul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Rapid a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din istoria de aproape 100 de ani a clubului. Echipa antrenată de Adrian Mutu a pierdut usturător, scor 2-7 cu Farul la Ovidiu. Robert Niță, specialistul FANATIK SUPERLIGA și fost fotbalist al giuleștenilor, a venit îmbrăcat în negru la emisiunea moderată de Horia Ivanovici.

Robert Niță, în doliu după Farul – Rapid 7-2: „Beau numai 7Up!”

Robert Niță a trăit un coșmar după eșecul Rapidului cu echipa antrenată de Gică Hagi. Fostul fotbalist a recunoscut că a fost ținta ironiilor după înfrângerea favoriților în derby-ul cu liderul din SuperLiga. În cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Robert Niță a venit îmbrăcat în negru.

ADVERTISEMENT

(n.r. tu de ce ești îmbrăcat în negru?) Sunt în doliu. De-asta am venit fără guler. E prima oară așa fără guler pentru că nu am găsit altceva mai reprezentativ. Vorbesc serios, sunt în negru de câteva zile. (n.r. ai venit intenționat în doliu?) Da.

Și mesajul e pentru echipă că trebuie să ne ridicăm după așa rezultat. Beau numai 7Up în ultimul timp, fără zahăr ca să nu fac diabet. E urât îți dai seama pentru că nu numai adversarii tradiționali, absolut fiecare om care are cât de cât ceva în comun cu sportul sau cu fotbalul face referire la ultimul rezultat bun al Rapidului.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Din păcate, Rapid în postura de echipă posedată. La 7-2 în ce să vii? Până la urmă autoironia te face să treci mai ușor peste sincopele astea. Sper să nu dureze pentru ei pentru că vine un meci cu Sepsi”, au fost cuvintele lui Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Un meci care va rămâne în istoria Rapidului”

Eșecul din deplasare al Rapidului cu Farul este cea mai drastică de după Revoluție. În 1989, pe teren propriu, echipa „alb-vișinie” pierdea categoric, scor 2-8 cu Steaua. Patru ani mai devreme, în 1985, Corvinul Hunedoara îi administra Rapidului cea mai drastică înfrângere din istorie, scor 9-0.

ADVERTISEMENT

„E un meci de fotbal, dar este un meci care va rămâne în istoria clubului. După Revoluție este cel mai usturător eșec. Dar eșecul are și părțile lui bune pentru că probabil în momentul ăsta și-au dat seama tot cei implicați la Rapid, mă refer la investitori, la cei care conduc Rapidul, că așa nu se poate.

Dacă tot s-au anunțat obiective mărețe pentru la anul cred că și-au dat seama că nu mai merge cu jucători liberi”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Robert Niță îi dă dreptate lui Dan Șucu: „Jucători mediocri”

La o zi distanță după înfrângerea Rapidului cu Farul, Dan Șucu a vorbit pe larg despre echipa pe care o finanțează. Robert Niță i-a dat dreptate patronului și a mărturisit că performanța nu poate fi atinsă cu „jucători mediocri”.

„Am citit și comunicatul domnului Șucu. ‘Jucători mediocri, de mijlocul clasamentului’ și cred că are mare dreptate. Pentru a face ceva măreț la anul pentru că vorbim despre 100 de ani de la 1923, s-a născut un mit. (n.r. au învârtit anul centenarului) Depinde de rezultat. Matematica nu e știință exactă.

Dacă ne uităm și vorbim strict fotbalistic și ne uităm la ocaziile Farului, fără a lua nimic din meritul echipei lui Hagi, vorbim și de puțin noroc la patru dintre goluri. La toate clinciurile mingea rămâne la jucătorii Farului. Greșeli personale care au înclinat balanța. Secunda 20 Grigore nu poate să facă fault la centrul terenului. Îi rupe tricoul lui Alibec și îl zgârie pe gât”, a încheiat Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

 

ADVERTISEMENT