Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 8 mai. Horia Ivanovici analizează Farul – Rapid 7-2 și lupta la titlu cu invitații Andrei Vochin, Florin Gardoș, Robert Niță și Aurel Țicleanu. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik Superliga, luni, 8 mai: Horia Ivanovici, Andrei Vochin, Florin Gardoș, Robert Niță și Aurel Țicleanu analizează derby-urile etapei cu numărul 7 din play-off.
07.05.2023 | 20:36
Fanatik SuperLiga luni 8 mai Horia Ivanovici analizeaza Farul  Rapid 72 si lupta la titlu cu invitatii Andrei Vochin Florin Gardos Robert Nita si Aurel Ticleanu Cum puteti vedea emisiunea
Fanatik SuperLiga, luni, 8 mai. Horia Ivanovici analizează derby-urile etapei cu invitații Andrei Vochin, Florin Gardoș, Robert Niță și Aurel Țicleanu. Cum puteți vedea emisiunea. Foto colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI continuă recitalul și luni, 8 mai, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Emisiunea va fi dedicată derby-urilor etapei cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii: Farul – Rapid, CFR Cluj – Universitatea Craiova și FCSB – Sepsi.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 8 mai, ora 10:30! Horia Ivanovici și invitații Andrei Vochin, Florin Gardoș, Robert Niță și Aurel Țicleanu analizează etapa cu numărul 7

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești pentru a dezbate tot ce se întâmplă pe plaiuri mioritice.

ADVERTISEMENT

Lupta pentru titlu este mai strânsă ca niciodată, la fel și bătăliile pentru cupele europene sau pentru salvarea de la retrogradare. Primele pe lista de discuții a unei noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se află derby-urile etapei a 7-a din play-off la finalul cărora titlul poate fi decis.

Vor fi analizate derby-urile Rapid – Farul și CFR Cluj – Universitatea Craiova, însă invitații prezenți în platou vor face avancronica meciului care închide etapa a 7-a din SuperLiga, FCSB – Sepsi. Partida de pe Arena Națională, la care sunt așteptați peste 20.000 de suporteri, are loc luni, 8 mai, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Toate pentru o ediție incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici, alături de invitații Andrei Vochin, Florin Gardoș, Robert Niță și Aurel Țicleanu vor lua la puricat tot ce s-a jucat și vor analiza șansele fiecărei formații la titlu.

Cu siguranță exclusivitățile din fotbalul românesc se vor ține lanț. Puteți afla în premieră informații de maxim interes așa cum s-a întâmplat în ultima ediție a emisiunii când ați putut lua la cunoștință despre opinia lui Adrian Porumboiu cu privire la ofertele primite de Gigi Becali pentru FCSB sau despre cât de mult se implică primarul Florentin Pandele la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

Unde poate fi urmărită emisiunea Fanatik Superliga. Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de YouTube FANATIK la contul FANATIKRO de pe Twitch, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți YouTube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT