Sport

Elias Charalambous nu a fost surprins după Farul – Rapid 7-2: “Mă așteptam la acest rezultat”. Ce spune despre șansele FCSB la titlu

Elias Charalambous nu a fost surprins de rezultatul meciului Farul - Rapid, scor 7-2. Antrenorul de la FCSB se aștepta la un asemenea deznodământ.
07.05.2023 | 14:35
Elias Charalambous nu a fost surprins dupa Farul  Rapid 72 Ma asteptam la acest rezultat Ce spune despre sansele FCSB la titlu
Elias Charalambous a susținut conferința de presă premergătoare partidei Farul - FCSB. Foto: captură Youtube - @FCSB TV.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous nu a fost „mișcat” de rezultatul istoric cu care Farul s-a impus în fața Rapidului, scor 7-2 în partida care a deschis etapa cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii. Antrenorul cipriot a declarat că se aștepta la victoria echipei antrenate de Gică Hagi.

Elias Charalambous nu a fost surprins după Farul – Rapid 7-2: „A fost mai bună din primul minut”

Farul i-a administrat Rapidului una dintre cele mai usturătoare înfrângeri din istorie. Denis Alibec, Tudor Băluță și Louis Munteanu au adus victoria la scor pentru echipa antrenată de Gică Hagi. Astfel, liderul s-a distanțat la șase puncte de FCSB, principala urmăritoare, care va juca pe Arena Națională cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous nu a fost surprins de victoria Farului, ci a pus totul în seama golului marcat rapid de Denis Alibec, care i-a ajutat pe „marinari” în plan psihologic. „Da, am văzut meciul, încerc să urmăresc toate meciurile. Pentru mine nu a fost o surpriză.

Mă așteptam ca Farul să câștige pentru că e o echipă de calitate. Ok, și Rapid are jucători de calitate, dar Farul era echipa care își dorea mai mult victoria pentru a rămâne sus în clasament. 

ADVERTISEMENT

Cred că Farul a fost mai bună din primul minut și a reușit să câștige normal. Au marcat un gol foarte repede, în primul minut, care i-a ajutat mai ales psihologic să joace mai bine, mai liber. Ăsta este fotbalul, nu se știe niciodată ce îți aduce”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare meciului FCSB – Sepsi.

Elias Charalambous, sincer despre lupta la titlu înaintea meciului FCSB – Sepsi: „Nu mai depindem de noi”

Pe lângă avantajul celor șase puncte din clasament, în caz de egalitate, Farul se poate lăuda și cu avantajul rotunjirii. Echipa antrenată de Gică Hagi nu a beneficiat de rotunjire spre deosebire de FCSB, acesta fiind principalul criteriu de departajare.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că Elias Charalambous a mărturisit că FCSB are nevoie de victorii pe linie, antrenorul cipriot a recunoscut că are nevoie de ajutor din partea rivalelor. „Clasamentul nu minte niciodată. Farul e o echipă bună, dar eu cred că noi avem cel mai bun lot din campionat.

Cel mai important e să vedem ce facem noi. Mie nu mi-e frică niciodată. De ce să-mi fie frică? În primul rând, cu Farul jucăm peste 3 săptămâni. Cel mai important e meciul de mâine cu Sepsi. Vom lua meci cu meci. Singurul lucru care s-a schimbat este că lucrurile nu mai depind numai de noi, dar noi trebuie să ne facem treaba, să câștigăm toate meciurile, apoi vom vedea ce se întâmplă. 

ADVERTISEMENT

Farul e pe primul loc. Ei au avantajul că depind doar de ei, iar noi avem dezavantajul că nu depindem numai de noi. Dacă ne facem treaba și vom câștiga toate meciurile începând de mâine, consider că avem jucătorii de calitate necesari pentru a câștiga titlul, însă trebuie să fim perfecți în tot ceea ce facem, să arătăm mentalitatea corectă, așa cum am făcut-o în ultimele meciuri. 

Ce înseamnă mentalitatea corectă pentru mine? Ca jucătorii să își dorească să câștige meciurile, să câștige la antrenament. Trebuie să avem această atitudine. Poate că nu jucăm extraordinar, dar important e ca jucătorii să aibă această mentalitate”, a mai spus Elias Charalambous.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,37 este cota pentru „1 și peste 2,5” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT