News

Exclusiv. Viorica Dăncilă, replică la atacul lui Liviu Dragnea: “E o obsesie! Mai pierdeam guvernarea dacă eram omul SRI?”

Fostul premier a reacționat la acuzele lui Liviu Dragnea, care a declarat aseară că Viorica Dăncilă ”a fost preluată total de SPP și de SRI la 5-6 luni după ce a fost numită prim-ministru”.
20.09.2021 | 14:51
Viorica Dăncilă i-a răspuns lui LIviu Dragnea, după atacurile lansate aseară de fostul lider PSD
ADVERTISEMENT

”Cam după cinci-şase luni de când a fost numită prim-ministru, aleasă prim-ministru, desemnată şi aleasă, Viorica a fost preluată total de SPP şi de SRI”, a afirmat aseară Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Liviu Dragnea a menţionat că, spre deosebire de cei doi predecesori ai săi în fruntea Executivului, Viorica Dăncilă nu a blocat măsuri din programul de guvernare al PSD. Întrebat dacă pe Viorica Dăncilă o depăşea funcţia de prim-ministru, Dragnea a declarat următoarele:

ADVERTISEMENT

”Nu a depăşit-o, pentru că a ţinut de ea. A vrut mai mult, a vrut şi preşedinte de partid, şi candidat la prezidenţiale, deci înseamnă că funcţia aia nu o depăşea, deci era prea puţin. Deci cred că nu a depăşit-o”, a spus, duminică seara, Liviu Dragnea despre Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă: ”Nu m-a preluat nimeni, niciodată!”

Viorica Dăncilă a acceptat să-și spună punctul de vedere, în exclusivitate, pentru FANATIK. ”E total fals ce spune domnul Dragnea, probabil cineva l-a informat greșit, că altfel nu se poate explica. Dacă eram omul sistemului, mai pierdeam guvernarea, mai plecam din partid, mai stăteam acasă cât am stat eu? E o contrazicere clară!”, a declarat Viorica Dăncilă pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Eu nu am vorbit niciodată cu domnul Pahonțu (n.r. șeful SPP) sau cu cineva de la SPP sau SRI, în afară de relațiile interinstituționale firești. Nu am fost niciodată la sediul SRI, nici nu știu unde se află, ce să vă spun mai mult?”, a continuat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă: ”Fără dovezi, fără o motivare logică!”

”Ceea ce pot să vă spun onest este că nu m-a preluat nimeni, niciodată, nu cunosc sistemul de care vorbește domnul Dragnea, pentru că nu am făcut parte din el. Eu am pierdut tot, guvernarea, partidul, am stat un an și ceva acasă, cum se poate spune că am făcut parte din sistem? E absurd!”, a declarat Viorica Dăncilă pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Sunt oameni care probabil au făcut parte din acest sistem, care au informații din interior, probabil ei i-au transmis unele lucruri lui Liviu Dragnea. Altfel nu văd de ce s-ar apuca să spună așa ceva, fără nici o bază, fără nimic, fără dovezi, fără o motivare logică!”, a continuat Viorica Dăncilă.

”Văd o obsesie pentru Viorica Dăncilă și nu știu de unde vine, sincer!”

”Văd o obsesie cu Viorica Dăncilă și nu știu de unde vine, vă spun sincer. Nu e logic ca cineva care este preluat de sistem să fie preluat și măcar de o parte a presei? Iar dacă și despre mine a mai scris presa în ultimul vreme, atunci nu știu ce să zic…În ultimul timp, în afară de câteva atacuri răzlețe, nimic”, a dezvăluit fostul premier pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Repet, nu cunosc sistemul, nu fac parte din sistem și s-a dovedit clar acest lucru prin ce mi s-a întâmplat: am pierdut partidul, guvernarea, nu am mai fost pe nici o listă, nicăieri. Or, dacă aș fi făcut parte din sistemul despre care vorbește Liviu Dragnea, nu aș fi avut și eu niște avantaje?”, a spus fostul premier, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Ar fi o lovitură de proporții! Mouratoglou a făcut anunțul, la 3 luni...
Ar fi o lovitură de proporții! Mouratoglou a făcut anunțul, la 3 luni de la încheierea colaborării cu Halep
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Noua lege a pensiilor din 2024. Tot ce trebuie să știe fiecare pensionar
Noua lege a pensiilor din 2024. Tot ce trebuie să știe fiecare pensionar
A murit Paolo Taviani, un legendar regizor italian
A murit Paolo Taviani, un legendar regizor italian
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume