Life

Experiența șocantă prin care a trecut o mireasă. Ce a pățit la nuntă: „Mama mea a încercat să îmi distrugă…”

O femeie a povestit cum a încercat propria mamă să-i strice nunta. A ajuns chiar să aranjeze o firmă de pază, dar ce a urmat este de necrezut.
23.02.2023 | 20:54
Experienta socanta prin care a trecut o mireasa Ce a patit la nunta Mama mea a incercat sa imi distruga
O mamă a încercat să-i strice nunta propriei fiice. Foto: Pexels
ADVERTISEMENT

O tânără a trăit coșmarul vieții ei chiar în ziua nunții. Propria mamă a vrut să-i strice evenimentul, în ciuda faptului că tânăra a încercat din răsputeri să evite acest lucru. Invitații au rămas șocați când au văzut cum și-a făcut aceasta apariția.

Cum a încercat o mamă să-i strice nunta propriei sale fiice

Pentru multe femei, nunta reprezintă cel mai frumos moment al vieții lor. Pentru a se simți ca niște adevărate prințese, acordă o importanță deosebită organizării evenimentelor, aleg cu grijă muzica, meniul și decorațiunile.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, însă, se întâmplă ca uneori lucrurile să nu meargă conform planului și totul să se transforme într-un adevărat coșmar. Asta i s-a întâmplat și unei tinere căreia, în doar câteva secunde, fericirea i-a fost distrusă de propria mamă.

După ce și-a revenit din șoc, aceasta a luat decizia de a împărți experiența neplăcută trăită chiar în ziua nunții pe internet și a dezvăluit chiar că se aștepta ca cea care i-a dat viață să încerce să-i pună bețe în roate.

ADVERTISEMENT

„Mama mea a încercat să îmi distrugă nunta și acum tot ea dă vina pe mine. M-am sărutat și nu mai vreau să am de-a face cu ea. După trei luni de coșmar am reușit să mă căsătoresc. În timpul pregătirilor pentru nuntă, mama a încercat mereu să cumpere lucruri, să facă schimbări și să își bage nasul peste tot”, și-a început tânăra povestirea.

Mirii au angajat chiar și o firmă de pază

Observând ce se întâmplă, tânăra și soțul său au decis să nu o invite pe mama acesteia la eveniment și au încercat, prin toate mijloacele, să o împiedice. Cei doi au făcut chiar și invitații speciale, în care le-au cerut oamenilor să țină secretă data în care va avea loc evenimentul.

ADVERTISEMENT

„Nu am anunțat data nunții, iar invitații au primit niște invitații speciale, prin care erau rugați să țină secretă locația. Totuși, mama tot a reușit să afle tot! Când stresul a început să fie prea mare i-am zis că noi vrem să amânăm nunta pentru vară, ca să ne liniștim. A început să țipe la mine, să îmi spună ce persoană groaznică sunt și că e lipsă de respect la adresa ei”, a continuat tânăra.

În aceste condiții, mirii au decis să aloce o parte din buget unei firme de pază și se pare că au făcut alegerea corectă, căci mama femeii și-a făcut apariția la eveniment și nu oricum, îmbrăcată în rochie de mireasă.

ADVERTISEMENT

„I-am blocat numărul de telefon, am redus bugetul de nuntă și am angajat un serviciu de pază la eveniment. Aparent a fost o idee bună, căci mama mea a apărut la nunta mea îmbrăcată în rochia ei de mireasă, moștenită de la mama ei. Mai mult decât atât, a cerut să fie lăsată înăuntru, spunând că este nunta ei”, a povestit mireasa, conform mirror.co.uk.

ADVERTISEMENT