Life

Surpriza vieții pentru o mireasă. Cum și-a surprins viitorul soț, cu doar câteva momente înainte să înceapă nunta

O mireasă a avut parte de o surpriză chiar înainte de nuntă. Cum și-a surprins femeia viitorul soț, cu câteva minute înainte de marele eveniment.
23.02.2023 | 12:06
Surpriza vietii pentru o mireasa Cum sia surprins viitorul sot cu doar cateva momente inainte sa inceapa nunta
Cum și-a surprins o mireasă soțul înainte de nuntă. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O mireasă a avut parte de “surpriza” vieții sale după ce și-a prins viitorul soț într-o ipostază cu totul neașteptată. Femeia a avut un mare șoc, însă ea și partenerul ei s-au căsătorit, în cele din urmă.

Surpriza vieții pentru o tânără mireasă. Cum și-a surprins viitorul soț înainte de nuntă

Înainte să înceapă nunta, o tânără a avut o mare “surpriză”. Pregătită să spună marele “da”, cu machiajul, coafura și ținuta puse la punct, mireasa a dat peste viitorul ei soț, care era alături de mama lui la baie. Ipostaza în care i-a surprins pe cei doi a fost una de neuitat.

ADVERTISEMENT

Mai exact, mirele era alăptat de mama lui. Totul s-a întâmplat în Marea Britanie. Deși gestul mirelui este unul cât se poate de ciudat pentru multe persoane, nunta nu a fost anulată. Cei doi au pășit în continuare în fața altarului.

Felul în care mireasa l-a găsit pe partenerul ei ar fi fost “suficient pentru a pune capăt unei nunți”, însă se pare că nu a fost chiar atât de deranjată de ceea ce a văzut.

ADVERTISEMENT

În cadrul podcast-ului “Unfiltered Bride” s-a discutat despre această situație. Cel care a deschis subiectul a fost chiar Georgie Mitchell, gazda emisiunii, care este și organizator de nunți. Colega sa de podcast, Beth, credea că a fost vorba despre o mireasă înșelată înainte de nuntă. Aceasta a fost surprinsă să afle că a fost ceva cu totul diferit.

De ce alăptează mama mirelui la o vârstă înaintată

Beth a pus o întrebare legată de modul în care mama mirelui a reușit să mai alăpteze, chiar și la o vârstă înaintată. Se pare că femeia și-a alăptat fiul constant astfel încât să nu-și piardă lactația, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Tot în cadrul podcast-ului, cei doi s-au întrebat cum de nunta a mai continuat, chiar și după ce mireasa a aflat că viitorul ei soț încă era alăptat de mama lui. Gazda a spus că, cel mai probabil, tânăra nu știa despre acest obicei al partenerului ei.

Videoclipul cu discuția din podcast a fost postat recent pe Tik Tok și a fost vizionat de peste 700.000 de persoane. Mai mulți urmăritori au reacționat și au fost oripilați de cele auzite.

ADVERTISEMENT

“’Băiatul mamei’ dus la alt nivel”, a scris cineva în secțiunea de comentarii. Un alt comentariu lăsat de un internaut șocat a fost “Nu știam la ce să mă aștept, dar asta nici măcar nu mi-a trecut prin cap!”.

ADVERTISEMENT
Tags: