Sport

Fabrizio Romano, detalii importante după întâlnirea cu tatăl lui Leo Messi. Cum decurg negocierile cu PSG pentru prelungire și ce șanse sunt ca argentinianul să aleagă Barcelona

Fabrizio Romano a dat detalii despre viitorul lui Lionel Messi la PSG. Cunoscutul jurnalist a vorbit despre negocierile privind prelungirea contractului.
19.02.2023 | 16:51
Fabrizio Romano detalii importante dupa intalnirea cu tatal lui Leo Messi Cum decurg negocierile cu PSG pentru prelungire si ce sanse sunt ca argentinianul sa aleaga Barcelona
Fabrizio Romano a dezvăluit cum decurg negocierile pentru prelungirea contractului lui Messi la PSG. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi se află în ultimele șase luni de contract cu PSG, iar viitorul starului argentinian pe Parc de Princes este pus sub semnul întrebării. Fabrizio Romano, cunoscutul jurnalist italian, a dat detalii despre negocierile pe care PSG le-a purtat cu Jorge, tatăl și agentul campionului mondial.

Fabrizio Romano a dezvăluit că Lionel Messi nu are oferte de la Barcelona

Lionel Messi declara după câștigarea Cupei Mondiale cu naționala Argentinei că a ajuns la un acord verbal cu PSG pentru prelungirea contractului, însă negocierile nu s-au oficializat. În cele din urmă, prioritatea atât a starului argentinian, cât și a clubului francez a rămas prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

Fabrizio Romano a pus capăt speculațiilor potrivit cărora Lionel Messi s-ar putea întoarce la Barcelona. Mai mult decât atât, jurnalistul italian a dezvăluit că septuplul Balon de Aur nu a purtat negocieri cu nimeni altcineva.

„Nu sunt sigur că situația s-a schimbat. Messi negociază în prezent doar cu PSG, au avut o întâlnire în persoană cu tatăl său Jorge și, de asemenea, a confirmat că nu are oferte de la Barcelona în acest moment”, a declarat Fabrizio Romano, potrivit Caughtoffside.

ADVERTISEMENT

Cum decurg negocierile pentru prelungirea șederii lui Lionel Messi la PSG

Lionel Messi s-a transferat în 2021 la PSG, iar înțelegerea cu parizienii ar urma să expire în iunie 2023. Starul echipei lui Christophe Galtier are pe masă opțiunea de a-și prelungi contractul cu un an.

Fabrizio Romano a precizat că întâlnirea dintre PSG și Jorge, tatăl lui Lionel Messi, va fi urmată de mai multe pentru a stabili termenii noului contract, printre care salariul și durata înțelegerii.

ADVERTISEMENT

„A fost doar o întâlnire de deschidere cu PSG – vor urma mai multe în următoarele săptămâni pentru a decide detaliile noului contract, inclusiv salariul, durata acordului și multe altele. Sunt faze incipiente, acum”, a mai spus Fabrizio Romano.

Cotat la 50 de milioane de euro, Lionel Messi a trecut peste primul sezon mai slab din lotul lui PSG. Starul argentinian a înscris 15 goluri în 26 de partide și a oferit 14 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea decisivă va avea loc după „dubla” PSG-ului cu Bayern Munchen din optimile Ligii Campionilor

Întâlnirea decisivă dintre tatăl lui Messi și PSG va avea loc, potrivit jurnalistului Florent Torchut, după „dubla” dintre PSG și Bayern Munchen din optimile Ligii Campionilor. În manșa tur, „bavarezii” s-au impus cu 1-0. Meciul retur va avea loc pe 8 martie.

Echipa din capitala Franței traversează o perioadă slabă în toate competițiile în care este angrenată. La începutul lunii, Marseille a eliminat-o pe campioana Franței din Cupă, scor 1-2 în optimi. Ulterior, echipa antrenată de Galtier a pierdut în campionat cu rivala Monaco, scor 1-3.

Pe 14 februarie, PSG a pierdut din nou, în fața lui Bayern, scor 0-1 în meciul tur din optimile Ligii Campionilor. În Ligue 1, PSG se află pe primul loc, cu 54 de puncte în 23 de partide, la cinci puncte distanță de locul doi ocupat de Marseille.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,65 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Lille. 

ADVERTISEMENT