Sport

Tatăl lui Lionel Messi, întâlnire de gradul zero cu PSG! Când va avea loc ședința în care va fi stabilit viitorul starului argentinian

Jorge, tatăl și agentul lui Lionel Messi, a programat o întâlnire cu oficialii de la PSG pentru a discuta viitorul starului argentinian.
15.02.2023 | 14:45
Tatal lui Lionel Messi intalnire de gradul zero cu PSG Cand va avea loc sedinta in care va fi stabilit viitorul starului argentinian
Tatăl lui Lionel Messi a programat o ședintă cu oficialii lui PSG pentru a discuta viitorul fiului său. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu a luat o hotărâre în ceea ce privește viitorul său în lotul celor de la PSG. Totuși, „telenovela” pare să ia sfârșit, deoarece tatăl campionului mondial a programat o întâlnire decisivă cu oficialii parizieni.

Tatăl lui Messi, întâlnire decisivă cu PSG pentru viitorul starului argentinian

Perioada slabă pe care o traversează PSG a culminat cu înfrângerea din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor, scor 0-1 cu Bayern Munchen. În această perioadă, campioana Franței se confruntă cu o altă problemă majoră, viitorul lui Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Ajuns în vara lui 2021 pe Parc de Princes, Lionel Messi nu și-a prelungit deocamdată contractul cu PSG, iar înțelegerea ar urma să expire în iunie 2023. Starul din atacul echipei lui Galtier are opțiunea de a-și prelungi cu un an contractul.

Jorge, tatăl și agentul lui Lionel Messi, a făcut demersuri în acest sens și a planificat o întâlnire cu PSG în care va discuta despre viitorul în cadrul echipei al lui Lionel Messi, curtat intens din fotbalul arab.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea va avea loc după „dubla” PSG-ului cu Bayern Munchen din optimile Ligii Campionilor

Ședința va avea loc după returul cu Bayern Munchen, potrivit jurnalistului Florent Torchut. Lionel Messi ar fi luat deja o decizie în privința prelungirii șederii în Franța. „Decarul” naționalei Argentinei, cel mai probabil, va activa clauza și își va prelungi contractul pentru încă un sezon.

Mai mult decât atât, în cadrul ședinței programate vor fi stabilite atât beneficiile salariale, cât și alte bonusuri sau clauze. Fostul fotbalist al Barcelonei a evoluat în meciul tur cu Bayern Munchen, deși apariția sa a fost pusă sub semnul întrebării din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a devenit unul dintre jucătorii de bază din lotul lui PSG, după ce în sezonul precedent evoluțiile starului argentinian au fost șterse. În actualul sezon, Lionel Messi a îmbrăcat de 26 de ori tricoul lui PSG, reușind să marcheze 15 goluri și să dea 14 pase decisive.

Lionel Messi, ajutor important pentru victimele cutremurului din Turcia

Pe lângă un fotbalist de excepție, Messi este o persoană foarte sensibilă. Septuplul Balon de Aur a oferit un ajutor, prin intermediul fundației pe care o conduce, în valoare de 3,5 milioane de euro victimelor seismului.

ADVERTISEMENT

”Fundația Leo Messi” este o organizație de familie care se ocupă de sănătatea și educația copiilor din lume, în colaborare cu UNICEF. Organizația este condusă de Matias, fratele mai mare al campionului mondial.


  • Cota NETBET pentru PSG: „1,63” este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Lille.

ADVERTISEMENT