Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fabulos! La ce materie a avut Gigi Becali nota 10 şi a mers la Olimpiadă: “Tu ai pomenit aşa ceva?!”

Gigi Becali a vorbit despre materia la care lua nota 10 și la care a mers la Olimpiadă . Patronul de la FCSB a povestit cum a luat 10 la disciplina preferată de la școală.
20.09.2023 | 12:27
Fabulos La ce materie a avut Gigi Becali nota 10 si a mers la Olimpiada Tu ai pomenit asa ceva
Gigi Becali a vorbit despre materia la care lua nota 10 și la care a mers la Olimpiadă . Patronul de la FCSB a povestit cum a luat 10 la disciplina preferată de la școală.
ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB a intrat dintr-un subiect în altul la FANATIK SUPERLIGA. Gigi Becali a vorbit despre faptul că a luat nota 10 la matematică și că a mers la Olimpiadă. La final, după momentele ironice adresate către Ion Crăciunescu, Becali a vorbit despre faptul că este cazul să nu le mai facă observații altora și să își vadă de treaba lui.

La ce materie a avut Gigi Becali nota 10 şi a mers la Olimpiadă

Gigi Becali a povestit la FANATIK SUPERLIGA, despre cum acesta a luat 10 la matematică și a mers la Olimpiadă: “Eu aveam 10 la matematică și la Olimpiadă. La fizică am luat 2 și a zis un rector: ‘Băi, Gigi Becali tu la fizică meriți numai nota 2. Dar eu îți dau 5, pentru că la matematică ai 10 și e soră cu fizica și nu am cum să îți dau altfel.’

ADVERTISEMENT

Eram singurul care luam 10 la matematică. Aveam o profesoară care ne dădea 10 dacă făceam 10 subiecte repede. Cine termina primul, lua 10. Și eu le făceam, după mine mai făceau alții așa după jumătate de oră. 

A venit o dată cineva de la centru de învățământ și mi-a dat doi de 10. Am demonstrat o teoremă cu secantele și planurile paralele. Zici că eram mare matematician. Și s-a prins omul acela și a zis să îmi dea doi de 10. Am luat atunci doi de 10 într-o oră la matematică. Păi Becali de aia știe și la fotbal, că știe și matematică. 

ADVERTISEMENT

Pe mine mă lua de la celelalte ore, când eram la liceu, să mă pregătesc la matematică de Olimpiadă, abia așteptam. În loc să fac română și alte materii, făceam pregătire cu profesorul de matematică. Să mă pregătească să merg la Olimpiadă. 

E, sunt eu cel mai bogat. Nu știe nimeni bogăția. Nu vorbim de bogăție. Dacă ne lăudăm, după se supără Dumnezeu pe noi. Eu nu trebuie să mai vorbesc așa că fac păcat. Noi, cei care suntem cu Hristos nu ar trebui să fim atenți la greșeli. Eu trebuie să îmi văd de treaba mea.”, a povestit Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, răspuns dur pentru Ion Crăciunescu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a dat un răspuns dur pentru Ion Crăciunescu. Fostul arbitru susține că nu ar fi dat 11 metri la contactul făcut de Tudor Băluță asupra lui Adrian Șut. Patronul “roș-albaștrilor” a oferit replica către Crăciunescu și a explicat faultul pe care Sebastian Colțescu l-a acordat în favoarea celor de la FCSB.

“Îi spun eu și lui Crăciunescu. Când primești o piedică și ești în alergare, dai să pui piciorul jos și îl pui în afara centrului de greutate și cazi. Așa cum a căzut Șut. Că asta a zis Crăciunescu, că el a venit pe picioare, nu a rămas cu piciorul în aer. La piciorul din spate dacă îți pune piedică, cazi cu el în sus.

ADVERTISEMENT

Dacă primești o piedică la piciorul din față cu care faci pasul să intri în centru și te atinge puțin nu mai poți să intri în centrul de greutate și cazi. Asta s-a întâmplat la Șut. Dar vii cu piciorul jos, pe iarbă, după aia cazi. De unde să știe ei fizică și matematică.”, a declarat Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Cum a luat Becali 10 la matematică

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa...
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa la volan + Viteza mult peste limită cu care conducea
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării
Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română