Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fabulos! La ce materie a avut Gigi Becali nota 10 şi a mers la Olimpiadă: “Tu ai pomenit aşa ceva?!”

Gigi Becali a vorbit despre materia la care lua nota 10 și la care a mers la Olimpiadă . Patronul de la FCSB a povestit cum a luat 10 la disciplina preferată de la școală.
20.09.2023 | 12:27
Fabulos La ce materie a avut Gigi Becali nota 10 si a mers la Olimpiada Tu ai pomenit asa ceva
Gigi Becali a vorbit despre materia la care lua nota 10 și la care a mers la Olimpiadă . Patronul de la FCSB a povestit cum a luat 10 la disciplina preferată de la școală.
ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB a intrat dintr-un subiect în altul la FANATIK SUPERLIGA. Gigi Becali a vorbit despre faptul că a luat nota 10 la matematică și că a mers la Olimpiadă. La final, după momentele ironice adresate către Ion Crăciunescu, Becali a vorbit despre faptul că este cazul să nu le mai facă observații altora și să își vadă de treaba lui.

La ce materie a avut Gigi Becali nota 10 şi a mers la Olimpiadă

Gigi Becali a povestit la FANATIK SUPERLIGA, despre cum acesta a luat 10 la matematică și a mers la Olimpiadă: “Eu aveam 10 la matematică și la Olimpiadă. La fizică am luat 2 și a zis un rector: ‘Băi, Gigi Becali tu la fizică meriți numai nota 2. Dar eu îți dau 5, pentru că la matematică ai 10 și e soră cu fizica și nu am cum să îți dau altfel.’

ADVERTISEMENT

Eram singurul care luam 10 la matematică. Aveam o profesoară care ne dădea 10 dacă făceam 10 subiecte repede. Cine termina primul, lua 10. Și eu le făceam, după mine mai făceau alții așa după jumătate de oră. 

A venit o dată cineva de la centru de învățământ și mi-a dat doi de 10. Am demonstrat o teoremă cu secantele și planurile paralele. Zici că eram mare matematician. Și s-a prins omul acela și a zis să îmi dea doi de 10. Am luat atunci doi de 10 într-o oră la matematică. Păi Becali de aia știe și la fotbal, că știe și matematică. 

ADVERTISEMENT

Pe mine mă lua de la celelalte ore, când eram la liceu, să mă pregătesc la matematică de Olimpiadă, abia așteptam. În loc să fac română și alte materii, făceam pregătire cu profesorul de matematică. Să mă pregătească să merg la Olimpiadă. 

E, sunt eu cel mai bogat. Nu știe nimeni bogăția. Nu vorbim de bogăție. Dacă ne lăudăm, după se supără Dumnezeu pe noi. Eu nu trebuie să mai vorbesc așa că fac păcat. Noi, cei care suntem cu Hristos nu ar trebui să fim atenți la greșeli. Eu trebuie să îmi văd de treaba mea.”, a povestit Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, răspuns dur pentru Ion Crăciunescu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a dat un răspuns dur pentru Ion Crăciunescu. Fostul arbitru susține că nu ar fi dat 11 metri la contactul făcut de Tudor Băluță asupra lui Adrian Șut. Patronul “roș-albaștrilor” a oferit replica către Crăciunescu și a explicat faultul pe care Sebastian Colțescu l-a acordat în favoarea celor de la FCSB.

“Îi spun eu și lui Crăciunescu. Când primești o piedică și ești în alergare, dai să pui piciorul jos și îl pui în afara centrului de greutate și cazi. Așa cum a căzut Șut. Că asta a zis Crăciunescu, că el a venit pe picioare, nu a rămas cu piciorul în aer. La piciorul din spate dacă îți pune piedică, cazi cu el în sus.

ADVERTISEMENT

Dacă primești o piedică la piciorul din față cu care faci pasul să intri în centru și te atinge puțin nu mai poți să intri în centrul de greutate și cazi. Asta s-a întâmplat la Șut. Dar vii cu piciorul jos, pe iarbă, după aia cazi. De unde să știe ei fizică și matematică.”, a declarat Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Cum a luat Becali 10 la matematică

ADVERTISEMENT