Life

Facebook Messenger primește o nouă funcție. Ce vor putea face utilizatorii de acum înainte

Facebook Messenger va avea o calitate majoră. Care sunt schimbările care vor încânta pe toată lumea în perioada următoare.
05.04.2023 | 09:25
Facebook Messenger primeste o noua functie Ce vor putea face utilizatorii de acum inainte
Facebook Messenger va avea o calitate majoră. Care sunt schimbările care vor încânta pe toată lumea în perioada următoare. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Una dintre aplicațiile gratuite de mesaje instant primește o nouă funcție. Ce vor putea face cei peste 1 miliard de utilizatori zilnici de acum înainte? Modificarea are legătură cu apelurile video cu prietenii sau legat de carieră.

Facebook Messenger va avea o calitate majoră. Care sunt schimbările care vor încânta pe toată lumea în perioada următoare

Facebook Messenger va avea o calitate majoră în curând. Compania americană a anunțat care sunt schimbările care vor încânta pe toată lumea în perioada următoare, mai ales că va apărea un buton special pentru apelurile video.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că de acum înainte conferințele nu vor mai fi plictisitoare, ci vor fi mai relaxante datorită jocurilor disponibile. Concret, utilizatorii care accesează butonul pentru modul Grup şi apoi butonul Play pot alege din mai multe variante de jocuri.

În momentul de față oamenii au 14 titluri, însă Meta promite că până la sfârşitul anului vor fi adăugate şi alte jocuri. Printre cele din prezent se află Words With Friends, Mini Golf FRVR, Card Wars şi Exploding Kittens.

ADVERTISEMENT

Totodată, compania anunță că apelurile video sunt disponibile în aplicațiile Facebook Messenger de iOS şi Android, dar și în cadrul versiunii web a serviciului. Din fericire, utilizatorii nu trebuie să instaleze alte instrumente sau plugin-uri.

Facebook Messenger, jocuri pentru toți utilizatorii

Facebook Messenger are în momentul de față jocuri pentru toți utilizatorii. Acestea pot fi jucate de cel puțin două persoane sau mai multe, un plus fiind faptul că sunt special optimizate pentru soluția deținută de Meta.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fiecare joc are leaderboard-uri clar marcate şi o interfaţă bine integrată în aplicație, mai ales că nu este pentru prima oară când compania din SUA experimentează astfel de gaming-uri în mediul virtual.

Funcția este extrem de distractivă, titlurile fiind optimizate pentru serviciu. Pe de altă parte, foarte important este ca oamenii să folosească o rețea WiFi pentru că există posibilitatea ca jocurile să consume foarte multe date.

ADVERTISEMENT

Atunci când terminați jocul cu prietenul dumneavoastră puteți vedea și scorul final. Prin derularea ecranului puteți găsi un clasament general al tuturor prietenilor de pe Facebook, denumit „Placa Leader”.

ADVERTISEMENT
Tags: