Life

Facebook Messenger primește o nouă funcție. Ce vor putea face utilizatorii de acum înainte

Facebook Messenger va avea o calitate majoră. Care sunt schimbările care vor încânta pe toată lumea în perioada următoare.
05.04.2023 | 09:25
Facebook Messenger primeste o noua functie Ce vor putea face utilizatorii de acum inainte
Facebook Messenger va avea o calitate majoră. Care sunt schimbările care vor încânta pe toată lumea în perioada următoare. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Una dintre aplicațiile gratuite de mesaje instant primește o nouă funcție. Ce vor putea face cei peste 1 miliard de utilizatori zilnici de acum înainte? Modificarea are legătură cu apelurile video cu prietenii sau legat de carieră.

Facebook Messenger va avea o calitate majoră. Care sunt schimbările care vor încânta pe toată lumea în perioada următoare

Facebook Messenger va avea o calitate majoră în curând. Compania americană a anunțat care sunt schimbările care vor încânta pe toată lumea în perioada următoare, mai ales că va apărea un buton special pentru apelurile video.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că de acum înainte conferințele nu vor mai fi plictisitoare, ci vor fi mai relaxante datorită jocurilor disponibile. Concret, utilizatorii care accesează butonul pentru modul Grup şi apoi butonul Play pot alege din mai multe variante de jocuri.

În momentul de față oamenii au 14 titluri, însă Meta promite că până la sfârşitul anului vor fi adăugate şi alte jocuri. Printre cele din prezent se află Words With Friends, Mini Golf FRVR, Card Wars şi Exploding Kittens.

ADVERTISEMENT

Totodată, compania anunță că apelurile video sunt disponibile în aplicațiile Facebook Messenger de iOS şi Android, dar și în cadrul versiunii web a serviciului. Din fericire, utilizatorii nu trebuie să instaleze alte instrumente sau plugin-uri.

Facebook Messenger, jocuri pentru toți utilizatorii

Facebook Messenger are în momentul de față jocuri pentru toți utilizatorii. Acestea pot fi jucate de cel puțin două persoane sau mai multe, un plus fiind faptul că sunt special optimizate pentru soluția deținută de Meta.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fiecare joc are leaderboard-uri clar marcate şi o interfaţă bine integrată în aplicație, mai ales că nu este pentru prima oară când compania din SUA experimentează astfel de gaming-uri în mediul virtual.

Funcția este extrem de distractivă, titlurile fiind optimizate pentru serviciu. Pe de altă parte, foarte important este ca oamenii să folosească o rețea WiFi pentru că există posibilitatea ca jocurile să consume foarte multe date.

ADVERTISEMENT

Atunci când terminați jocul cu prietenul dumneavoastră puteți vedea și scorul final. Prin derularea ecranului puteți găsi un clasament general al tuturor prietenilor de pe Facebook, denumit „Placa Leader”.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Băsescu a dat politica pe activism social. Fostul președinte a devenit ong-ist
Băsescu a dat politica pe activism social. Fostul președinte a devenit ong-ist
BOMBA anului în showbiz! Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! „Nu mai are...
BOMBA anului în showbiz! Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie