Life

Familia nu poate trece peste moartea Denisei Răducu. Cum o visează tatăl său, la cinci ani de la tragicul eveniment: „Este suficient”

La cinci ani de la moartea Denisei Răducu, tatăl artistei a făcut dezvăluiri emoționante. Apropiații încă nu au putut accepta pierderea îndrăgitei cântărețe.
25.08.2022 | 15:23
Familia nu poate trece peste moartea Denisei Raducu Cum o viseaza tatal sau la cinci ani de la tragicul eveniment Este suficient
Familia încă plânge moartea Denisei Răducu. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Au trecut mai bine de cinci ani de când Denisa Răducu s-a stins din viață, însă cei dragi îi păstrează amintirea vie, iar gândul că nu mai este printre ei îi macină zilnic. Tatăl regretatei cântărețe a dezvăluit că o visează adesea și chiar dacă nu îi transmite niciun mesaj, se mulțumește cu faptul că o poate vedea.

Tatăl Denisei Răducu încă suferă după pierderea fiicei sale. Artista a murit în urmă cu cinci ani

Denisa Răducu, cunoscută și sub numele de Denisa Manelista, nu a fost uitată de cei care au iubit-o. Chiar dacă s-au împlinit cinci ani de când a murit, fanii încă îi ascultă muzica, iar familia nu are liniște.

ADVERTISEMENT

Tatăl artistei a dezvăluit că o visează adesea. Chiar dacă nu primește niciun mesaj important de la fiica sa, se mulțumește cu faptul că o vede așa cum era în copilărie, veselă și sprintenă, nu măcinată de boală precum în ultimul an de viață. 

„Este foarte greu prin ce trec acum! Am rămas cu necazul și cu suferința. Denisa a fost uitată de lume, așa este în viață! Tot timpul apare ceva nou!

ADVERTISEMENT

O mai visez uneori și atunci când o visez, o visez mică, sprintenă și voioasă, o copilă cam la unsprezece ani. 

Nu mi-a transmis niciodată vreun mesaj prin vis, dar pentru mine este suficient că îmi apare”, a spus tatăl Denisei Răducu pentru Click.ro. 

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă tatăl Denisei Răducu: „Nu suntem oameni care să avem bogății”

Cu toate că ea a fost una dintre cele mai de succes cântărețe de manele din România, familia Denisei Răducu a rămas una modestă.

Tatăl artistei se ocupă cu agricultura și spune că se descurcă cu banii, în ciuda faptului că nu deține o avere impresionantă. Emilian Răducu a declarat că nu bogăția contează, ci sănătatea celor dragi este cea care contează cu adevărat.

ADVERTISEMENT

„Nu suntem oameni care să avem bogății, case nu știu de care, dar ne descurcăm. Importantă este sănătatea și vorba bună în familie. Astea sunt cele mai importante lucruri”, a adăugat tatăl Denisei.

ADVERTISEMENT