Sport

Fan din Peluza Sud, comemorat de ultrași la România – Muntenegru! S-a stins fulgerător, la 42 de ani

Un suporter al Peluzei Sud Steaua a fost comemorat de ultrași chiar la partida dintre România și Muntenegru, după ce s-a stins surprinzător la doar 42 de ani.
14.06.2022 | 22:28
Fan din Peluza Sud comemorat de ultrasi la Romania  Muntenegru Sa stins fulgerator la 42 de ani
Fan din Peluza Sud, comemorat de ultrași la România - Muntenegru
ADVERTISEMENT

Începutul de meci a fost incandescent după ce fanii României au aprins mai multe torțe și fumigene, iar după spectacolul pirotehnic, fanii CSA Steaua au afișat un banner comemorativ pentru cel poreclit și „Obby”.

Fan din Peluza Sud, comemorat de ultrași la România – Muntenegru

Peluza Sud Steaua a comemorat trecerea în neființă a unui suporter al „roș-albaștrilor” care s-a stins la doar 42 de ani. Momentul a fost marcat printr-un banner chiar în debutul meciului dintre România și Muntenegru.

ADVERTISEMENT

„Rămas bun, Obi!”, a fost mesajul scris pe banner de suporterii Clubului Sportiv al Armatei Steaua, care i-au scandat și numele pentru câteva zeci de secunde.

„Încă un camarad ne-a părăsit… Stelist vechi, cu suflet mare, răpus într-o secundă de un infarct la 42 de ani!

ADVERTISEMENT

Pentru cei interesați să-i aducă un ultim omagiu, îi anunțăm că, marți, 14 iunie sunt așteptați la priveghi, apoi miercuri, 15 iunie, va avea loc înmormântarea.(orașul Alexandria)

De asemenea, cei care vor să contribuie cu un mic ajutor financiar pentru familia îndurerată, o pot face în contul:
RO38INGB0000999909202423 Bindu George Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Drum lin, Obby!”, a fost mesajul postat pe o pagină a suporterilor steliști.

ADVERTISEMENT
Mesajul postat pe pagina „Steaua înainte de toate”. Sursă foto: Captură foto
Mesajul postat pe pagina „Steaua înainte de toate”. Sursă foto: Captură foto

Fanii României, dezlănțuiți în debutul meciului

Fanii României au creat un spectacol pirotehnic de zile mari în debutul meciului, aprinzând mai multe torțe și fumigene, creând astfel o atmosferă incendiară.

Din păcate pentru fanii „tricolorilor”, UEFA nu tolerează manifestații cu materiale pirotehnice, iar România va primi mai mult ca sigur o amendă usturătoare și poate risca chiar și suspendarea stadionului pentru meciul cu Bosnia.

ADVERTISEMENT

După meciul de pe teren propriu cu Muntenegru, România se va deplasa la Helsinki pentru un duel cu Finlanda și va mai juca pe teren propriu cu Bosnia și Herțegovina, în ultima confruntare a „tricolorilor” din grupa B a Ligii Națiunilor.

ADVERTISEMENT