Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 10 martie, ora 10:30. Cristi Coste, ediție specială cu invitați de top după Rapid – FCSB 4-0

Fanatik SuperLiga, ediție de top, duminică, 10 martie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Vivi Răchită, Alin Buzărin, Mihai Stoichiță și Adrian Mutu.
09.03.2024 | 23:21
Fanatik SuperLiga duminica 10 martie ora 1030 Cristi Coste editie speciala cu invitati de top dupa Rapid  FCSB 40
Fanatik SuperLiga, duminică, 10 martie, ora 10:30. Cristi Coste, ediție specială cu invitați de top după Rapid - FCSB. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță duminică, 10 martie, ora 10:30. Cristi Coste vă invită „Să facem show” cu reacții, comentarii și analize tari după derby-ul Rapid – FCSB. Emisiunea va putea fi urmărită în direct pe FANATIK.RO. De asemenea, cea mai tare emisiune sportivă din media românească se vede din acest weekend la TV pe Prima Sport 1.

Fanatik SuperLiga, duminică, 10 martie, ora 10:30. Cristi Coste, ediție specială cu invitați de top după Rapid – FCSB 4-0

FANATIK SUPERLIGA programează o ediție de top, duminică, 10 martie, ora 10:30 după spectacolul din tribune și de pe teren de la Rapid – FCSB 4-0. Ultima etapă a sezonului regulat a programat numeroase meciuri interesante și o mulțime de faze controversate.

ADVERTISEMENT

Toate vor fi analizate într-o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA. Farul și Sepsi au prins ultimele bilete în play-off, în timp ce Dinamo a scăpat de locurile direct retrogradabile după victoria cu UTA Arad, scor 1-0.

Vor fi prefațate și analizate în detaliu toate meciurile ultimei etape din sezonul regulat. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK. Cristi Coste va face spectacol alături de invitații deja consacrați Vivi Răchită, Alin Buzărin și Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cristi Coste îl va avea invitat special pe Adrian Mutu. Antrenorul celor de la CFR Cluj va intra în direct și va spune lucrurilor pe nume după victoria celor de la CFR Cluj cu Hermannstadt (1-0), dar și după derby-ul Rapid – FCSB 4-0.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, duminică, 10 martie, ora 10:30. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT