Sport

Adrian Mutu cu ochii pe Rapid – FCSB după CFR Cluj – Hermannstadt 1-0: „Nu ne dăm bătuți, dar va fi greu”

Adrian Mutu a tras concluziile după CFR Cluj - Hermannstadt 1-0. Ce a declarat antrenorul lui CFR Cluj după victoria dramatică din prelungiri.
08.03.2024 | 23:33
Adrian Mutu cu ochii pe Rapid  FCSB dupa CFR Cluj  Hermannstadt 10 Nu ne dam batuti dar va fi greu
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu nu reușește să redreseze corabia la CFR Cluj. Ardelenii nu și-au creat nicio ocazie în meciul cu Hermannstadt, iar titlul pare din ce în ce mai departe.

Adrian Mutu, surprins de evoluția lui Hermannstadt: „Au jucat mai mult pe contraatac”

Adrian Mutu nu a fost deloc mulțumit de evoluția jucătorilor săi în meciul cu Hermannstadt, iar CFR Cluj a ajuns la al treilea meci la rând fără victorie: „Știam ce ne așteaptă și că o să fie un meci de luptă. Am fost un pic cam lenți în față și am băgat un vârf cu mai multă viteză”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui CFR Cluj a recunoscut că nu se aștepta la tactica sibienilor: „Repriza a doua a fost a noastră. A fost un meci frumos. M-au surprins că au jucat mai mult pe contraatac. L-am felicitat pe Măldărășanu chiar dacă n-au reușit calificarea”.

„Briliantul” aduce aminte că are doar un meci pierdut pe banca lui CFR Cluj în 8 partide: „Avem doar o înfrângere, dar puteam să scoatem mai mult cel puțin la Galați. Azi am gestionat bine finalul, trebuie să fim concentrați tot timpul pentru că va fi un playoff dur și puternic. 

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu așteaptă Rapid – FCSB: „Nu ne dăm bătuți, dar e foarte greu”

Adrian Mutu speră că Rapid să încurce liderul din SuperLiga pe Arena Națională: „Cred că lucrurile s-au schimbat puțin în bine după venirea mea. Am pierdut doar cu Rapid. Sunt echipe puternice și să vedem ce se întâmplă și la Rapid – FCSB.

Nu ne dăm bătuți, dar e foarte greu. În funcție de ce se va întâmpla mâine vom vedea, dar diferența e mare deja. Trebuie să ne câștigăm meciurile”, a mai spus antrenorul ardelenilor la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a trecut pe locul doi după victoria cu Hermannstadt și are un punct în fața Rapidului. Echipa lui Cristiano Bergodi va întâlni FCSB în derby-ul ultimei etape a sezonului regulat.

Antrenorul lui CFR Cluj a explicat ce a avut FCSB în plus față de CFR Cluj și Rapid

Adrian Mutu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre motivele pentru care FCSB conduce detașat campionatul: „Eu n-aş pune-o doar pe seama unui jucător deşi cred că şi Darius Olaru are o importanţă mare în angrenajul echipei. Eu cred că a avut o constanţă în rezultate. Constanţa caracterizează FCSB-ul în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Pare o echipă mai matură faţă de anii trecuţi. Apărarea nu este doar linia de fund, ci toată echipa, în general. Au mai crescut, s-au mai maturizat jucătorii şi asta se vede. Au fost mult mai constanţi, mai maturi în joc.

Au fost momente în care au gestionat foarte bine şi au lăsat spectacolul în detrimentul punctelor. Ca pragmatism, a fost o strategie de genul lui Dan Petrescu”, a mai spus tehnicianul.

ADVERTISEMENT
Tags: