Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 5 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială înainte de FCSB – Rapid

Duminică, 5 noiembrie, de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA programează o ediție specială. Horia Ivanovici şi invitaţii săi vor prefața derby-ul FCSB - Rapid.
04.11.2023 | 11:32
Fanatik SuperLiga duminica 5 noiembrie ora 1030 Horia Ivanovici editie speciala inainte de FCSB  Rapid
Fanatik SuperLiga, duminică, 5 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici prefațează derby-ul FCSB - Rapid cu super invitaţi
ADVERTISEMENT

Așa cum v-am obșnuit, FANATIK SUPERLIGA revine duminică, de la ora 10:30, cu o nouă ediţie specială. Asta, pentru că sâmbătă se joacă derby-ul dintre Craiova lui Rotaru și Craiova lui Mititelu, în timp ce duminică urmează marele derby dintre rivalele FCSB și Rapid.

Fanatik SuperLiga, duminică, 5 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici prefațează derby-ul FCSB – Rapid

Desigur, Horia Ivanovici și invitații săi vor analiza toate partidele disputate în etapa a 15-a din SuperLiga. Emisiunea este în direct și în exclusivitate numai pe site-ul FANATIK.RO, pe homepage. Ca de obicei, în platoul emisiunii, alături de Horia Ivanovici vor fi super invitați.

ADVERTISEMENT

Așadar, alături de Horia Ivanovici vor vor analiza la sânge fotbalul românesc: antrenorul Sorin Cârțu, jurnalistul Andrei Vochin, fostul atacant Robert Niță și antrenorul Vivi Răchită. Specialiștii FANATIK SUPERLiIGA nu vor ierta nicio partidă din această etapă, extrem de importantă pentru economia clasamentului.

Asta, în condițiile în care FCSB și Rapid joacă un important derby pentru primele trei locuri ale clasamentului, în timp ce Universitatea Craiova are șansa să se distanțeze de locul 5 dacă învinge rivala FCU Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Cert e că între FC Hermannstadt (locul 5 – 20 de puncte) și FC Voluntari (locul 14, 13 puncte), este o distanță de doar 7 puncte, astfel că e imposibil de prezis care echipe vor prinde play-off-ul și care se vor lupta pentru evitarea retrogradării.

Cert e că analiștii FANATIK SUPERLIGA vor analiza această etapă complicată din SuperLiga, a 15-a la număr, rundă care a început vineri cu Poli Iași – Oțelul, scor 1-1. Între timp, sâmbătă 4 noiembrie, se vor disputa Sepsi Sf. Gheorghe – Petrolul și Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948, două meciuri care se anunță incendiare.

ADVERTISEMENT

Duminică, zi plină pentru amatorii de fotbal, pentru că la ora 15:00 e programat U Cluj – FC Voluntari, urmat de Farul – Botoșani. Desigur, seara se încheie în forță cu marele derby FCSB – Rapid, partidă care are toate șansele să se joace cu 50.000 de oameni în tribună.

Cum și când vezi FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cel mai tare show de sport

Etapa se va încheia luni cu UTA – Dinamo și Hermannstadt – CFR Cluj. Așadar, fiţi pe fază! Pregătiţi-vă telefoanele, tabletele şi laptopurile, asiguraţi-vă o conexiune bună la net şi “SĂ FACEM SHOW” împreună cu Horia Ivanovici şi invitaţii săi la o nouă ediţie de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE şi EXCLUSIV doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare luni, marţi şi vineri de la ora 10:30. Desigur, cum este și cazul de față, Horia Ivanovici va face spectacol alături de invitați și în anumite zile de duminică, atunci când se joacă meciuri foarte importante.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT