Sport

Gigi Becali cere arbitri străini în SuperLiga: „El e stăpân și noi suntem sclavi!”

Egalul obținut de FCSB pe terenul Oțelului l-a înfuriat pe Gigi Becali. Patronul echipei de pe primul loc este convins că a fost viciere de rezultat și cere arbitri străini.
01.11.2023 | 12:25
Gigi Becali cere arbitri straini in SuperLiga El e stapan si noi suntem sclavi
Gigi Becali cere arbitri straini pentru play-off. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a scos doar o remiză pe terenul celor de la Oțelul, scor 1-1. Echipa lui Gigi Becali a deschis prima scorul și a reușit să se desprindă la 0-2 grație reușitei lui Dawa. Din păcat pentru FCSB, arbitrul a anulat golul din cauza faptului că mingea a ieșit în aut înainte ca aceasta să ajungă la fundașul roș-albastru.

Gigi Becali cere schimbarea regulamentului

“Nu cred că o să fie probleme de arbitraj cu Rapid. O să fie 50.000 de spectatori. În situații din astea își iau măsuri. Nu este ceva împotriva noastră, o să cerem arbitrii străini. Nu acum, în play-off.  

ADVERTISEMENT

O să propunem, în play-off, fiecare echipă să-și aleagă cinci meciuri pe care să le joace cu arbitri străini. Facem cerere, nu ne dă. O atacăm la instanță. Altceva nu ai ce să faci cu ei, nu înțeleg de vorbă bună.

M-am cam săturat să mă cert, să vorbesc, să spun. Au atât de mare tupeu. Nu-ți dau arbitri străini, vine Vassaras și spune că asta e. El e stăpân și noi suntem sclavi. Cupa României, joci doar cu trei echipe, numai în deplasare. E inechitate. Și sportivă, și materială”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB acuză viciere de rezultat

Gigi Becali s-a săturat de greșelile de arbitraj îndreptate împotriva echipei sale. Într-o analiză marca FANATIK.RO, bilanțul erorilor este de 2-7 contra celor de la FCSB. În aceste condiții, patronul formației de pe primul loc este nevoit să solicite arbitrii străini.

UTA Arad – FCSB 2-1, Hermannstadt – FCSB 2-2, FCSB – U Cluj 2-2, FCSB – FC Voluntari 0-0, Petrolul – FCSB 2-2, Oțelul – FCSB 1-1 sunt partidele din acest sezon în care echipa lui Gigi Becali a fost dezavantajată de către centrali.

ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut din turație în ultimele partide și i-a permis CFR-ului să se aproapie la doar un punct de ea în campionat. În acest moment, echipa condusă de Gigi Becali ocupă primul loc în Superligă, însă este obligată să își revină pentru a își păstra poziția.

Următorul meci pentru FCSB este chiar derby-ul cu Rapid, de pe teren propriu. Rapid a devenit o nucă tare în acest sezon. Echipa condusă de Bergodi are 3 victorii și două remize în ultimele 5 partide și ocupă poziția a 3-a din Superligă.

ADVERTISEMENT

FCSB a scăut din turație în ultimele partide. Formația pregătită de Charalambous a adunat 3 remize în ultimele 4 partide. Scăderea de formă este una evidentă. În celelalte 10 meciuri jucate, FCSB a reușit 8 victorii, un egal și o singură înfrângere.

ADVERTISEMENT
1,73 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB - Rapid