Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 7 aprilie, ora 19:30, pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici, invitaţi de top înainte și după FCSB – Universitatea Craiova

FANATIK SUPERLIGA e duminică, 7 aprilie, la Prima Sport 1, înainte şi după derby-ul FCSB - Universitatea Craiova. Horia Ivanovici, alături de Adrian Ilie, Florin Gardoș, Andrei Vochin și Sorin Cârțu.
07.04.2024 | 12:03
Fanatik SuperLiga duminica 7 aprilie ora 1930 pe Prima Sport 1 Horia Ivanovici invitati de top inainte si dupa FCSB  Universitatea Craiova
Fanatik SuperLiga, duminică, 7 aprilie, ora 19:30, pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici, super invitaţi înainte și după derby-ul FCSB - Universitatea Craiova. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă ediţie de FANATIK SUPERLIGA va fi transmisă la TV pe Prima Sport 1. Și se anunță, din nou, incendiară! Duminică, 7 aprilie, de la ora 19:30, Horia Ivanovici şi super invitaţii săi fac show cu reacţii, comentarii şi analize înainte şi după derby-ul FCSB – Universitatea Craiova.

Fanatik SuperLiga, duminică, 7 aprilie, ora 19:30, pe Prima Sport 1

Vor fi prezenți în în studio-ul Prima Sport 1 Adrian Ilie, Florin Gardoș, Andrei Vochin și nu în ultimul rând Sorin Cârțu, legenda Universității Craiova. Emisiunea începe imediat după un derby uriaș în Premier League, Manchester United – Liverpool.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Mihai Rotaru ar putea relansa lupta la titlu cu o victorie pe Arena Națională și să se apropie de FCSB la doar patru puncte. În cazul în care jucătorii lui Elias Charalambous se vor impune, liderul ia o opțiune mare pentru titlul de campioană.

FANATIK SUPERLIGA, probabil cel mai tare talk show de sport din România, revine cu o ediţie incendiară pe Prima Sport 1 duminică seara, de la ora 19:30, unde va fi prefațat derby-ul de pe Arena Națională şansele la titlu şi bineînțeles lupta la titlul în acest play-off.

ADVERTISEMENT

FCSB, neînvinsă în ultimele trei meciuri cu Universitatea Craiova

FCSB pare mare favorită în fața Universității Craiova, mai ales în absența celui mai bun jucător al lui Ivaylo Petev, Alexandru Mitriță, care nu a făcut deplasarea la București din cauza unei accidentări, la fel și Basil Ndong.

Ba, mai mult, FCSB a câștigat clar ultimele trei confruntări cu Universitatea Craiova, ultimele două meciuri cu 3-0. Rămâne de văzut dacă „leii” vor reuși să pună capăt acestui complex.

ADVERTISEMENT

Emisiunea începe la ora 19:30, cu o oră înainte de startul meciului, şi va continua până după miezul nopţii după fluierul final. Toate reacţiile şi interviurile de la final vor putea fi urmărite pe Prima Sport 1 la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici a revenit la TV după 10 ani

După 10 ani, Horia Ivanovici a revenit pe TV. Este mutarea anului în peisajul media sportiv românesc şi în fiecare weekend va fi un adevărat spectacol cu invitaţi de top, comentarii pe măsură, polemici, discuţii, dezbateri şi analize.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată și pe site-ul FANATIK.RO, LIVE fiecare luni, marți și vineri de la 10:30. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de YouTube FANATIK.RO și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă în fiecare weekend cu ediții speciale înainte și după evenimentele majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT