Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 12 decembrie 2022, cu Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin

Luni, 12 decembrie, am fost live într-o nouă ediție a emisiunii Fanatik SuperLiga cu invitații de gală Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin.
12.12.2022 | 10:29
Fanatik SuperLiga luni 12 decembrie 2022 cu Florin Gardos Robert Nita si Andrei Vochin
Fanatik SuperLiga, luni, 12 decembrie 2022, ora 1030, cu Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin. Colaj Fanatik/Sursă: foto Facebook
ADVERTISEMENT

Luni, 12 decembrie, cu începere de la 10:30, vă invităm să fiți alături de noi într-o nouă ediție top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, unde vom trage toate concluziile după meciurile tari din fotbalul românesc care au avut loc în weekend și vom oferi toate detaliile despre partidele rămase din etapa a 20-a.

Fanatik SuperLiga, luni, 12 decembrie 2022, ora 10:30. O nouă ediție de gală alături de invitații Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin

Cele mai importante informații și cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc vor ieși la iveală în noua ediția a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Plecând de la etapa a 20-a din SuperLiga vom face spectacol alături de invitații de top Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA vom scoate la iveală cele mai tari informații despre situația la zi a echipelor de tradiție din primul eșalon al fotbalului românesc, precum FCSB, Rapid, CFR Cluj sau Universitatea Craiova sau FC U Craiova 1948.

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și are alături parteneri de top. Împreună cu noi este SUPERBET, sponsorul principal al emisiunii, iar Aqua Carpatica, sponsorul premium, ne menține în cea mai bună formă posibilă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 12 DECEMBRIE 2022

Invitați de gală la Fanatik SuperLiga. Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin vor fi alături de noi luni, 12 decembrie 2022, ora 10:30

Cu un show garantat la fiecare ediție, FANATIK SUPERLIGA vă aduce în prim-plan și de această dată cele mai tari exclusivități din media românească. La ediția trecută a emisiunii FANATIK SUPERLIGA ați putut lua la cunoștință în exclusivitate despre numirea noului antrenor de la FC Botoșani Flavius Stoican, despre acuzațiile joc aduse de Mihai Rotaru la adresa lui Sergiu Hanca sau despre situația lui Mirel Rădoi după despărțirea de Universitatea Craiova.

Asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a ne putea urmări pe telefon, tabletă sau laptop. Fiți cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA pentru un spectacol garantat, luni, 12 decembrie 2022, ora 10:30. Puteți sta aproape de noi pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de Youtube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 12 DECEMBRIE 2022

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube, dați like paginii noastre de Facebook sau accesași site-ul FANATIK.RO pentru a putea urmări FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească.

Încă un motiv pentru a sta alături de noi la FANATIK SUPERLIGA este șansa de a face profit la pariuri. Puteți fi la curent cu cele mai tari cote din săptămâna fotbalistică pentru că în cadrul emisiunii de top se regăsește rubirica „Fabrica de cote by Superbet”. Astfel, aveți șansa să dați lovitura la pariuri.

ADVERTISEMENT

Să facem show! Luni, 12 decembrie, ora 10:30, fiți alături de noi pe telefon, laptop sau tabletă sau orice alt device care are o conexiune bună la internet. Este singura cale prin care puteți fi la curent cu cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT