Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Rotaru, acuze șoc împotriva lui Hanca: „Suspectez că a făcut penalty premeditat!”

Mirel Rădoi a lăsat „urme” la Universitatea Craiova. Patronul Mihai Rotaru e foc și pară pe Sergiu Hanca, unul dintre cei patru jucători excluși de fostul antrenor.
09.12.2022 | 12:43
Exclusiv Rotaru acuze soc impotriva lui Hanca Suspectez ca a facut penalty premeditat
Exclusiv. Rotaru, acuze șoc împotriva lui Hanca: „Suspectez că a făcut penalty premeditat!”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a făcut revoluție în ultima sa parte a mandatului de la Universitatea Craiova. Înaintea meciului cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 2-2, fostul antrenor i-a exclus din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca. Pe ultimul, Mihai Rotaru este și acum supărat. Patronul a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

Sergiu Hanca, luat în primire de Mihai Rotaru. Fotbalistul, acuzat de patronul Universității Craiova că a vrut să premediteze un penalty

Sergiu Hanca l-a enervat teribil pe Mihai Rotaru după ce a făcut hârtie la comisii pentru a fi lăsat să plece și a cerut Universității Craiova despăgubiri în valoare de două milioane de euro. Patronul alb-albaștrilor a dezăvăluit că la penultimul meci din Cupă, cu Ocna Mureș, scor 1-1, mijlocașul în vârstă de 30 de ani a încercat să facă intenționat un penalty, când l-a faultat pe Goronea, nesancțioant însă de arbitrul Iuliana Demetrescu.

ADVERTISEMENT

„Cred că Hanca a făcut un lucru nu că necugetat, un lucru care dă dovadă de lipsă de respect și de lipsă de educație. Eu cred că a vrut să provoace toată această nebunie. El a făcut parte din programul echipei, știa că e acolo, avea o divergență cu Rădoi, Rădoi știa că e impulsiv.

Suspectez în acest moment chiar că la Ocna Mureș, acel penalty care trebuia dat celor de la Ocna Mureș, Hanca l-a premeditat. A vrut să îl facă să îl enerveze pe Rădoi. Asta suspectez în acest moment după ce a dat dovadă.

ADVERTISEMENT

Acum două zile era în totalitate în programul echipei. Ieri, am avut ședință cu ei, cu tot grupul. A fost de față. După ce a văzut că a plecat Rădoi și că nu mai e nicio presiune, nu mai e nimeni care să nu conteze pe el din punct de vedere sportiv. Dar când a văzut că nu mai poate să premediteze o reziliere și să ia despăgubiri, după ora 12:00, după ce au discutat cu mine, după ce staff-ul i-a luat și le-a spus. Hanca, Vînă, faceți parte din programul echipă.

VEZI VIDEO MAI JOS

Chiar vorbeau între ei Stancu și Bon. Cu cine jucăm cu Căpățînă sau Hanca. Se uitau la mine cu cine jucăm. Ce treaba am eu? Jucați cu cine vreti. După toată treaba asta, la 12:43, el a cerut rezilierea. Și-a luat salariul, a fost în lot, a stat în cantonament, are camera lui, nu și-a bătut joc nimeni de el. Că a jucat sau nu. E decizia antrenorului.

ADVERTISEMENT

Și după a avut tupeul să spună că vrea reziliere și despăgubiri. Dacă nu pleca Rădoi mai stătea puțin să vadă cum se înțelege cu Rădoi. Dacă Rădoi îl bagă sau nu. Dar știa clar că e în program și se contează pe el, a abuzat de acest demers. Hanca a dat dovadă, hai sa nu spunem de nesimțire, dar de o conduită neprofesionistă”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

„Asta denotă caracterul fiecăruia”

În cadrul aceleiași intervenții, a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia Sergiu Hanca nu poate fi dat afară de U Craiova, fără ca alb-albaștrii să plătească o clauză importantă.

ADVERTISEMENT

„Nu e caz închis. El a făcut o hârtie la comisii. El e în program, se va antrena, dacă antrenorii vor, îl vor lua în lot și va merge la Mioveni. Poate îl bagă. În opt ani nu am avut niciun litigiu cu un jucător. Nimeni nu ne-a dus la comisii. Avem o conduită exemplară și vii tu Hanca că vrei reziliere unilaterală fără cauză. Asta denotă caracterul fiecăruia.

Ce să fac să îl oblig pe Radăoi să îl bage în meci? Nu se poate, Hanca trebuie să își câștige locul în meci. Există o clauză. În vară 400.000, în iarnă 200.000 și la vară 100.000. Dar noi nu l-am luat să îl trimitem în altă parte. L-am luat să ne bazăm pe el. Va face parte din programul echipei și din viața de zi cu zi a Universității Craiova”, a conchis patronul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT