Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 22 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top după o etapă incendiară

Fanatik SuperLiga programează o nouă ediție, luni, 22 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici are alături invitați de top după Sepsi - Universitatea Craiova.
21.04.2024 | 22:38
Fanatik SuperLiga luni 22 aprilie ora 1030 Horia Ivanovici spectacol cu invitati de top dupa o etapa incendiara
Fanatik SuperLiga, luni, 22 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top după Sepsi - U Craiova. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o ediție de-a dreptul incendiară, luni, 22 aprilie, ora 10:30, în direct pe FANATIK.RO. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” după meciurile etapei a 5-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii.

Fanatik SuperLiga, luni, 22 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top după Sepsi – U Craiova 1-3

FANATIK SUPERLIGA continuă spectacolul cu o ediție de top, luni, 22 aprilie, ora 10:30. Emisiunea va putea fi urmărită în direct pe www.fanatik.ro. Horia Ivanovici are invitați de top, care vor spune lucrurilor pe nume după derby-urile etapei a 5-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Ultima etapă a turului a avut numeroase faze controversate, momente tensionate, dar și goluri spectaculoase. FCSB a făcut un nou pas important spre câștigarea titlului, în timp ce lupta pentru cupele europene a devenit de-a dreptul incendiară.

Totodată, bătălia pentru supraviețuire este extrem de încinsă după remizele obținute în ultimele momente de FC U Craiova și Hermannstadt cu Dinamo, respectiv FC Botoșani. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților săi.

Horia Ivanovici îi are alături pe invitații de top Remus Răureanu, Robert Niță, Bănel Nicoliță, Adrian Mutu și Marius Șumudică. Vor fi analizate și dezbătute cele mai controversate momente ale etapei.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, luni, 22 aprilie, ora 10:30. Spectacolul este garantat

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT