Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 5 septembrie, ora 10:30. Show incendiar cu Cristi Coste și invitați de top

Florin Gardoș, Vivi Răchită, Dănuț Lupu și Cristi Cernodolea sunt super invitații lui Cristi Coste în emisiunea FANATIK SUPERLIGA de marți, 5 septembrie.
04.09.2023 | 17:47
Fanatik SuperLiga marti 5 septembrie ora 1030 Show incendiar cu Cristi Coste si invitati de top
Fanatik SuperLiga, marți, 5 septembrie, ora 10:30. Show incendiar cu Cristi Coste și invitați de top. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA continuă marți, 5 septembrie, ora 10:30 cu o nouă ediție incendiară. Cristi Coste vă invită „Să facem show” LIVE doar pe www.fanatik.ro. Spectacol garantat cu analiza ultimelor meciuri din etapa a 8-a a SuperLigii.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 5 august, ora 10:30. Cristi Coste, show incendiar cu invitații Florin Gardoș, Vivi Răchită, Dănuț Lupu și Cristi Cernodolea

Etapa a 8-a din SuperLiga a fost de-a dreptul incendiară. Show-ul marca FANATIK SUPERLIGA a început încă de duminică, după derby-ul FCSB – Universitatea Craiova 3-0, cu o ediție specială de top.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceleași runde, Rapid s-a impus spectaculos contra lui Dinamo, scor 4-0, în timp ce Farul a pierdut cu FC U Craiova 1948 în deplasare, scor 0-4. Dinamovistul Dănuț Lupu dă verdictul în direct după ce clubul din Ștefan cel Mare a primit o hotărâre favorabilă în ceea ce privește planul de reorganizare.

Cristi Coste alături de invitații Florin Gardoș, Vivi Răchită, Dănuț Lupu și Cristi Cernodolea vor analiza în amănunt meciurile care închid etapa a 8-a din campionat. Dan Alexa debutează pe banca lui FC Botoșani cu Hermannstadt, în timp ce Sepsi și UTA Arad își dau întâlnire în epilogul etapei.

ADVERTISEMENT

Totodată, va fi pregătit terenul pentru meciurile echipei naționale a României cu Israel (9 septembrie) și Kosovo (12 septembrie) din preliminariile Euro 2024. Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi.

De asemenea, Cristian Cernodolea, avocatul sportiv care a intermediat numeroase negocieri în fotbalul românesc, vine cu o serie de informații extrem de interesante în ediția de marți, 5 septembrie, ora 10:30 a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, NUMAI pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Emisiunea rulează pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro.

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT