Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, miercuri, 13 septembrie, după România – Kosovo 2-0. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top

FANATIK SUPERLIGA programează o ediție specială, miercuri, 13 septembrie. Horia Ivanovici îi are invitați pe Mihai Stoichiță, Adi Ilie, Lupu, Robert Niță, Răchită și Giani Kiriță.
12.09.2023 | 20:55
Fanatik SuperLiga miercuri 13 septembrie dupa Romania  Kosovo 20 Horia Ivanovici editie speciala cu invitati de top
Fanatik SuperLiga, miercuri, 13 septembrie. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top după România - Kosovo. Foto FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA continuă show-ul marca FANATIK cu o nouă ediție specială a emisiunii, miercuri, 13 septembrie, ora 10:30. HORIA IVANOVICI îi are invitați pe Mihai Stoichiță, Adi Ilie, Dănuț Lupu, Vivi Răchită, Robert Niță și Giani Kiriță. Toate reacțiile și analizele după România – Kosovo 2-0 în preliminariile Euro 2024.

FANATIK SUPERLIGA, miercuri, 13 septembrie. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top după România – Kosovo

România întâlnește Kosovo în etapa cu numărul 6 din preliminariile Euro 2024. Naționala lui Edi Iordănescu nu își mai permite pași greșiți în misiunea pentru calificarea la turneul final de anul viitor.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și invitații Mihai Stoichiță, Adi Ilie, Dănuț Lupu, Vivi Răchită, Robert Niță și Giani Kiriță vor face show la FANATIK SUPERLIGA, miercuri, 13 septembrie, de la ora 10:30, cu analiza tuturor detaliilor din meciul României. Parcursul emisiunii va fi presărat cu intervenții telefonice care mai de care mai interesante.

Analiștii FANATIK SUPERLIGA vor face toate calculele pentru Grupa I. România riscă să piardă locul doi în grupă, dacă Israel bate Belarus, iar „tricolorii” nu câștigă pe Arena Națională împotriva Kosovo.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui HORIA IVANOVICI și invitaților săi.

Importanța fiecărui meci din grupă crește de la etapă la etapă, iar echipa națională de fotbal a României are nevoie de o calificare la un turneu final pentru prima oară după o pauză de opt ani. Discuțiile sunt departe de a se fi încheiat. Stați cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA pentru cele mai tari analize, comentarii și intervenții telefonice.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, NUMAI pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro.

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT