Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, miercuri, 20 decembrie, ora 10:30! Cristi Coste analizează Poli Iaşi – FCSB cu invitați de top

Fanatik Superliga vă așteaptă, miecuri, 20 decembrie, de la 10:30. Valeriu Răchită, Mihai Stoichiță și Florin Gardoș vor fi invitații speciali ai lui Cristi Coste.
19.12.2023 | 18:08
Fanatik SuperLiga miercuri 20 decembrie ora 1030 Cristi Coste analizeaza Poli Iasi  FCSB cu invitati de top
Cristi Coste va asteapta alaturi de Mihai Stoichita, Florin Gardos si Valeriu Rachita intr-o noua editie de FanatikSuperliga
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea sportivă de referință din mediul online, pregătește o nouă ediție specială care promite să aducă pasionaților de fotbal cele mai proaspete informații și predictii pentru runda 21 din SuperLiga. Programată pentru data de 20 decembrie, la ora 10:30, această ediție va aduce în prim plan invitați de marcă: Valeriu Răchită, Mihai Stoichiță și Florin Gardoș.

Fanatik SuperLiga, miercuri, 20 decembrie, ora 10:30! Cristi Coste va analiza meciurile rundei 21

Cristi Coste, gazda emisiunii, vă așteaptă să descoperiți în direct și în exclusivitate tot ce se întâmplă în lumea fotbalului românesc. Cu un palmares bogat în aducerea celor mai noi informații și analize pertinente, Cristi Coste va oferi și cele mai tari predictii pentru runda 21 din SuperLiga, creând o experiență captivantă pentru toți urmăritorii.

ADVERTISEMENT

Ediția specială vine într-un context favorabil pentru FCSB, echipa pentru care toate rivalele s-au încurcat în etapele anterioare. Fanii vor putea să se bucure de analizele profesioniste ale invitaților și să afle cum se conturează perspectiva echipei favorite în contextul luptei pentru poziționarea în clasament.

Echipa lui Gigi Becali va fi analizată după ultimul meci al acestui an, cel din deplasarea de la Poli Iași. Duelul este cu atât mai interesant în contextul în care FCSB l-a transferat pe cel mai important jucător al moldovenilor, Luis Phelipe.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, la ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare luni, marți și vineri, la ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Fanatik SuperLiga, miercuri, 20 decembrie, ora 10:30! Răchită, Stoichiță și Gardoș sunt invitați speciali

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea de referință în peisajul sportiv românesc, pregătește o ediție specială în care se va analiza cu atenție parcursul celor mai importante echipe din SuperLiga. Cu FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova ocupând primele trei poziții în clasament, experții vor dezbate evoluția fiecărei echipe și perspectivele lor pentru etapele viitoare.

ADVERTISEMENT

Așteaptă-te la cele mai proaspete și captivante informații din lumea fotbalului românesc, prezentate de gazda emisiunii, Cristi Coste, și invitații săi de marcă. FANATIK SUPERLIGA este emisiunea de neratat, oferind ediții speciale premergătoare celor mai importante evenimente din sportul românesc.

Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, susținător al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii, asigurându-se că urmăritorii beneficiază de o experiență de înaltă calitate. Așadar, fani ai fotbalului românesc, pregătiți-vă pentru o ediție captivantă cu invitați de excepție și analize de ultimă oră, în cadrul celei mai tari emisiuni sportive din media românească.

ADVERTISEMENT

Nu rata ocazia de a fi mereu la curent cu ultimele noutăți din lumea sportului! Apasă butoanele de LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a te bucura de cele mai tari declarații și informații exclusive marca FANATIK SUPERLIGA. Vino alături de noi și fii la curent cu pasiunea pentru sport!

ADVERTISEMENT