Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 17 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top înainte de Israel – România

FANATIK SUPERLIGA revine vineri, 17 noiembrie, de la ora 10:30, cu o ediție dedicată etapei echipei naționale, în special partidei Israel - România.
16.11.2023 | 16:13
Fanatik SuperLiga vineri 17 noiembrie ora 1030 Horia Ivanovici invitati de top inainte de Israel  Romania
Fanatik SuperLiga, vineri, 17 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top înainte de Israel - România
ADVERTISEMENT

SuperLiga a luat o pauză în acest final de săptămână, pentru că în centrul atenției este echipa națională condusă de Edi Iordănescu. Într-o grupă complicată, unde Israel și Elveția încă luptă pentru calificare alături de ”tricolori”, toți ochii vor fi ațintiți spre marele meci de sâmbătă seara, 18 noiembrie, dintre Israel și România.

Fanatik SuperLiga, vineri, 17 noiembrie, ora 10:30!

Așa cum v-a obișnuit deja, Horia Ivanovici va avea alături de el în platou super invitați! De data aceasta vor analiza atent echipa națională fostul fotbalist Robert Niță, fostul mare jucător al Stelei Bănel Nicoliță, fostul fundaș Florin Gardoș și jurnalistul Daniel Șendre. Războiul din Israel a dat peste cap partidele din Grupa I, astfel că naționala Israelului a fost nevoită să joace deja două meciuri în câteva zile, în afara calendarului oficial.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru Israel și din fericire pentru România, în Kosovo ”râul și ramul” a ținut cu gazdele, care au învins cu 1-0. Surprinzător, israelienii puteau învinge o echipă solidă a Elveției, deși au introdus în teren multe rezerve, însă n-a fost să fie. Cert e că acum România are nevoie de un egal sâmbătă seara pentru a obține calificarea istorică la Euro 2024 din Germania.

La fel de adevărat e că un eșec al României în Israel ar dinamita grupa de calificare, pentru că Israelul ar acumula 15 puncte, astfel că în ultima etapă România ar fi obligată să învingă Elveția pentru a se califica. Așadar, o grupă complicată și un meci de foc, programat strategic lângă Budapesta, care va fi analizat la sânge de Horia Ivanovici și invitații săi.

ADVERTISEMENT

Deși meciul Israel – România, programat sâmbătă seara la ora 21:45, 18 noiembrie, se joacă pe micuța arenă din Felcsut, lângă Budapesta, gazdele anunță o atmosferă incendiară. De altfel, ultrașii marilor echipe din Ungaria cârcotesc deja pe internet și anunță că vor pune bețe în roate suporterilor români, astfel că partida din acest week-end poate fi considerată, cu ușurință, meciul anului pentru echipa națională a României.

Mai mult, ultimele două partide au o încărcătura aparte pentru experți, pentru că două victorii ar asigura țării noastre o grupă mai ușoară la Euro 2024. Logic, o calificare la limită cu un egal cu Israel ar trimite România într-o urnă inferioară din punct de vedere valoric, astfel că la Euro 2024 s-ar putea să ne trezim cu o grupă ”de foc” din care șansele de ”calificare” sunt reduse.

ADVERTISEMENT

Așadar, fiţi pe fază! Pregătiţi-vă telefoanele, tabletele şi laptopurile, asiguraţi-vă o conexiune bună la net şi “SĂ FACEM SHOW” împreună cu Horia Ivanovici şi invitaţii săi la o nouă ediţie de FANATIK SUPERLIGA. O emisiune care nu ar trebui ratată, pentru că nu știți ce pierdeți înainte ca echipa națională a României să facă marele pas spre Euro 2024.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE şi EXCLUSIV doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare luni, marţi şi vineri de la ora 10:30. Cu toate acestea, atunci când situația o cere și derby-urile ”ard”, emisiunea va fi difuzată într-o ediție specială în zilele de duminică. Nu trebuie să ratați, astfel, nicio emisiune, pentru că Horia Ivanovici și invitații săi vor face spectacol.

ADVERTISEMENT

Nu uitați! FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT