Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Eșecul Israelului în Kosovo, luat la puricat la Fanatik SuperLiga. „Șanse mari”

Israel a pierdut duelul cu Kosovo, scor 0-1. Rezultatul este unul perfect pentru România, care este la mâna ei în ceea ce privește calificarea.
14.11.2023 | 00:11
Esecul Israelului in Kosovo luat la puricat la Fanatik SuperLiga Sanse mari
Cât de importantă este pentru noi rezultatul din meciul Israel - Kosovo? Foto: hepta.com
ADVERTISEMENT

Pentru Israel urmează alte trei meciuri de foc. Miercuri se duelează cu Elveția, iar sâmbătă cu România, meci care poate închide calculele calificării. Deși considerate pe teren propriu, ambele partide se vor juca în Ungaria, la Felcsut, din cauza războiului cu Hamas.

Cât de important este eșecul Israelului în Kosovo în economia calificării la Euro 2024

Vivi Răchită spune că jucătorii din Israel nu se pot concentra foarte bine la meciuri, făcând o comparație între jocul de duminică seară și și cel de pe „Arena Națională” contra României.

ADVERTISEMENT

Stăteam aseară, m-am uitat pe laptop, iar în ultimele minute parcă eram suporterul lui Kosovo de când mă știu. A fost un teren greu și au fost multe mingi care nu au ajuns la israelieni.

Față de meciul de pe Arena Națională cu noi, când au făcut un meci foarte bun, am scăpat, acum parcă nu au avut trasee. Se vede că sunt apăsați de situație, jucând din trei în trei zile”, a spus Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

Problema e că moral nu stau bine. Joacă cu Elveția, în Kosovo nu se așteptau să piardă, au jucat pe terenul ăla 105 minute. Au făcut un efort ca pentru două meciuri, pe acel teren. Am zis mereu că ne calificăm. M-aș bucura să nu se califice Elveția”, a spus și Adi Ilie.

”Nu trebuie să ne credem deja calificați”

Andrei Vochin trage însă un semnal de alarmă și spune că nu ar trebui să ne crede, deja calificați, deoarece Israel poate să repare situația în care se află din meciurile cu noi și cu Andorra.

ADVERTISEMENT

Dacă e un rezultat normal în Israel – Elveția, atunci duminică am câștigat și al doilea rezultat cu Israel, avem varianta unui egal sau a unei victorii. Teama mea este că tot ce s-a creat să nu fie interpretat ca fiind deja calificați, există riscul ăsta.

Cel mai mare pericol este să crezi că ai câștigat meciul care urmează. Dacă în fotbalul de astăzi nu ești concentrat, nu ești atent la detalii, poți avea surprize mari, sper să nu se întâmple. Ei au șansa, din două meciuri, cu noi și Andorra, să redreseze situația. Eu cred că vor păstra echipa bună cu România, să nu îi obosească”, a spus Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

Imediat, a intervenit Vivi Răchită: ”La cât de deștept e Edi, are capacitatea să îi facă să înțelegă că că până nu se termină meciul, nu ești calificat”.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

De ce este important rezultatul din Kosovo - Israel

ADVERTISEMENT