Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 29 martie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de reluarea campionatului

Fanatik SuperLiga continuă vineri, 29 martie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Robert Niță, Bănel Nicoliță, Alin Buzărin, Giani Kiriță, Sorin Cârțu și Super-Gigi.
28.03.2024 | 20:44
Fanatik SuperLiga vineri 29 martie ora 1030 Cristi Coste spectacol cu invitati de top inainte de reluarea campionatului
Fanatik SuperLiga, vineri, 29 martie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de reluarea campionatului. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță vineri, 29 martie, ora 10:30. Cristi Coste vă invită „Să facem show” cu analize și comentarii înainte de reluarea campionatului. Emisiunea va putea fi urmărită în direct pe FANATIK.RO. În weekend, emisiunea se vede la TV pe Prima Sport 1, sâmbătă și duminică, ora 19:00.

Fanatik SuperLiga, vineri, 29 martie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de reluarea campionatului

FC Voluntari – FC Hermannstadt este primul meci din SuperLiga după pauza pentru amicalele echipei naționale. Dacă sibienii au șansa de a trece pe primul loc al play-out-ului, ilfovenii încearcă să scape de locurile care duc în eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

După partida de la Voluntari, programată vineri, de la 17:30, CFR Cluj va înfrunta Sepsi OSK, într-un meci jucat la Sf. Gheorghe, de la 20:30. În cazul unei victorii în fața covăsnenilor, jucătorii antrenați de Adrian Mutu vor urca pe locul secund al play-off-ului. FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, pune pe masă toate informațiile înaintea celor două dueluri.

Cristi Coste îi are alături pe Robert Niță, Bănel Nicoliță, Alin Buzărin, Giani Kiriță, Sorin Cârțu și Super-Gigi, la ediția de vineri, 29 martie, ora 10:30, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi.

Fanatik SuperLiga, vineri, 29 martie, ora 10:30. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT