Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 5 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de top înainte de etapa a 3-a din play-off și play-out

Fanatik SuperLiga programează o nouă ediție, vineri, 5 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Andrei Vochin, Robert Niță, Sorin Cârțu și Bănel Nicoliță.
04.04.2024 | 20:08
Fanatik SuperLiga vineri 5 aprilie ora 1030 Cristi Coste are invitati de top inainte de etapa a 3a din playoff si playout
Fanatik SuperLiga, vineri, 5 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de top înainte de etapa a 3-a din play-off și play-out. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție de gală, vineri, 5 aprilie, ora 10:30, înainte de startul etapei a 3-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Cristi Coste vă invită „Să facem show” cu reacții, comentarii, analize și super exclusivități. Emisiunea se vede în direct pe FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, vineri, 5 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de top înainte de etapa a 3-a din play-off și play-out

Lupta pentru titlu și bătălia pentru supraviețuire devin din ce în ce mai încinse pe măsură ce etapele se scurg. FCSB poate face un pas mare către titlu în derby-ul cu Universitatea Craiova. Echipa lui Gigi Becali ar putea avea parte și de un rezultat favorabil în Rapid – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

La polul opus, lupta pentru evitarea retrogradării este mult mai strânsă. Tensiunea de la Botoșani, Dinamo sau FC U Craiova a atins cote maxime. Cristi Coste vă așteaptă cu cele mai tari informații înainte de derby-urile Rapid – CFR Cluj și FCSB – Universitatea Craiova.

Personaje importante din fotbalul românesc vor intra în direct prin telefon și vor spune lucrurilor pe nume înainte de o nouă etapă incendiară. Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste îi are alături pe invitații Andrei Vochin, Robert Niță, Sorin Cârțu și Bănel Nicoliță. Direct din Bănie, fostul președinte al Universității Craiova prefațează derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională. Duelul stârnește un interes uriaș în rândul suporterilor.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, vineri, 5 aprilie, ora 10:30! Spectacolul continuă

FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată în direct în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA. În fiecare sâmbătă și duminică, FANATIK SUPERLIGA se vede la TV pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT