Fotbal intern

Fanii au mers peste jucătorii Rapidului la antrenament. Elevii lui Daniel Pancu au fost acuzați că au făcut blat. FOTO

05.11.2019 | 16:21
Fanii au mers peste jucatorii Rapidului la antrenament Elevii lui Daniel Pancu au fost acuzati ca au facut blat FOTO
ADVERTISEMENT

Rapid București a pierdut în fața celor de la Sportul Snagov, scor 2-3, în etapa a 15-a din Liga 2, iar fanii au mers peste jucătorii lui Daniel Pancu la antrenamentul susținut marți dimineața și i-au acuzat pe aceștia că au făcut blat cu echipa care la ora meciului ocupa ultimul loc în clasament, anunță sport.ro. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Fanii au mers peste jucătorii Rapidului la antrenament

Formația din Giulești nu trece printr-un moment foarte bun în Liga 2. Echipa pregătită de Daniel Pancu nu a mai câștigat un meci de trei etape, iar acest lucru i-a făcut pe fanii Rapidului să meargă să le ceară explicații fotbaliștilor.  Mai mult, ultrașii i-au acuzat că au făcut blat la meciul cu Snagov și că la echipă au fost aduși toți jucătorii “no-name”.

ADVERTISEMENT

Rapid București se află pe locul 5 în clasamentul din Liga 2, cu 21 d epuncte, la 9 puncte în spatele celor de la CS Mioveni, liderul din eșalonul secund, dar cu două meciuri în minus față de aceștia. Formația lui Daniel Pancu are 6 victorii, 3 remize și patru înfrângeri în cele 13 meciuri jucate până în prezent.

Fanii se așteptau ca Daniel Pancu să fie demis

După meciul pierdut de Rapid București în fața celor de la Sportul Snagov, suporterii din Giulești se așteptau ca oficialii echipei din Liga 2 să îl dea fară pe Daniel Pancu și să-l aducă în locul acestuia pe Dan Alexa, antrenor care a reușit promovarea cu Rapid București la finalul sezonului 2015 – 2016, dar echipa a intrat în faliment, iar el a plecat la ASA Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT

Pentru Rapid București urmează meciul cu Universitatea Cluj, duminică, 10 noiembrie, de la ora 12.00, în etapa a 16-a din Liga 2. Cele mai importanet faze ale meciului vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

Tags: