Life

Fanii Insula Iubirii, acuzații dure pentru Antena 1: “Toți sunt plătiți să joace teatru”

Fanii Insula Iubirii, acuzații dure la adresa celor de la Antena 1. Ce le-au reproșat producătorilor emisiunii matrimoniale.
15.08.2023 | 12:53
Fanii Insula Iubirii acuzatii dure pentru Antena 1 Toti sunt platiti sa joace teatru
Fanii Insula Iubirii, acuzații dure pentru Antena 1. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fanii au lansat acuzații dure la adresa celor de la Antena 1, spunând că tot ce se petrecere la Insula Iubirii este, de fapt, regizat. Internauții au scris mai multe comentarii în mediul online.

Fanii Insula Iubirii, acuzații dure la adresa celor de la Antena 1. Ce le-au reproșat

Emisiunea Insula Iubirii a devenit un adevărat fenomen pentru telespectatori, care urmăresc cu sufletul la gură poveștile concurenților. Fanii sunt curioși ce se va întâmpla în continuare și ce cupluri vor rămâne împreună după această experiență.

ADVERTISEMENT

Oamenii urmăresc show-ul în număr foarte mare, dovada fiind reprezentată și de audiențele record. Cu toată că e atât de urmărită, emisiunea este și controversată, în același timp.

Telespectatorii nu ezită să-și spună părerile despre Insula Iubirii pe rețelele sociale, pe pagina oficială a show-ului matrimonial de la Antena 1. Mulți sunt de părere că totul este regizat și că participanții primesc bani pentru a juca teatru.

ADVERTISEMENT

De asemenea, internauții sunt convinși că toți concurenții au venit la emisiune pentru a încasa niște bani și că ceea ce se întâmplă pe insulă nu este real. de fapt.

Recent, pe pagina de Facebook a emisiunii a apărut întrebarea “Voi ce cuplu credeți că iubește și nu lasă? Spune-ne pe ce cuplu pariezi că nu se desparte!”, iar internauții și-au spus opinia sinceră.

ADVERTISEMENT

“Niciunul….toți sunt plătiți să joace teatru…simplu”, “Totul este regizat de staff”, “Toți sunt pentru vacanță acolo”, “Ăia au mers doar după bani, restul nu contează”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

Insula Iubirii, fenomen și pentru vedete

Emisiunea este foarte apreciată și de unele vedete din showbiz, printre care și Florin Ristei. Cântărețul are un podcast alături de Speak, în care vorbesc despre ce se întâmplă pe insulă.

ADVERTISEMENT

În cadrul podcastului, Florin Ristei a recunoscut că nu a fost de acord cu această emisiune la început, ba chiar o considera o “mizerie”. Acum, cântărețul și prezentatorul TV recunoaște că nu se poate desprinde din fața televizorului în serile de joi și vineri.

“Acum trei ani eram împotriva acestei emisiuni. Când auzisem de Insula iubirii și s-a lansat… Ziceam unui coleg de trupă, te uiți la mizeria aia de emisiune? Am zis, hai să dau drumul la televizor. Nici nu m-am dus la toaletă patru ore”, a spus el.

Speak a recunoscut că și pe el l-a captivat emisiunea de la Antena 1. “Și eu la fel! Eu credeam că e Puterea dragostei, Mireasă pentru mama, din astea, Schimb de mame…

Nu mai e gherțoială, l-au curățat sezonul ăsta. Am zis că nu cred că o să mai meargă, dacă nu mai e gherțoiala. Dar nu știu unde îi găsesc…”, a spus artistul, citat de cancan.ro.

ADVERTISEMENT