Life

Ispita supremă de la Insula Iubirii face praf show-ul Antena 1: ”Umilitoare”

Insula Iubirii a avut parte de multe răsturnări de situație. Ispita supermă spune cum ar fi stat lucrurile în spatele camerelor.
10.07.2023 | 15:30
Ispita suprema de la Insula Iubirii face praf showul Antena 1 Umilitoare
Maria Ilioiu aduce acuze la adresa show-ului Insula Iubirii Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Insula Iubirii este emisiunea care îi ține pe telespectatori în fața televizorului în fiecare joi și vineri. Drame, răsturnări de situație, dar și conflicte între ispite sau concurenți pot fi urmărite în cadrul acestui show tv. În cea mai recentă ediție difuzată la tv, ispita supremă, Maria Ilioiu a părăsit emisiunea. Acum, roșcata face dezvăluiri despre ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele camerelor.

Ispita supremă de la Insula Iubirii aduce acuzații show-ului de la Antena 1

Maria Ilioiu a fost adusă în acest sezon ca fiind ispita supremă feminină. Tânăra care făcea furori în alți ani cu abilitățile sale de cuceritoare a fost însă dată afară repede de pe Insulă în acest an. Se pare că anul acesta, Maria Ilioiu nu s-a putut apropia de niciun concurent.

ADVERTISEMENT

Regulile show-ului presupun ca la un moment dat concurenții să poată vota ispitele cu care n-au rezonat să părăsească show-ul. După ce s-au consultat, băieții au votat aproape în unanimitate ca Maria Ilioiu, cea care era ispită supremă să părăsească insula. Acum, Maria spune ce s-a întâmplat, de fapt pe insulă. Care a fost motivul pentru care nu a reușit să se apropie de nimeni, iar unii au numit-o antipatică.

„Din păcate am fost pusă în situații ingrate și chiar umilitoare, eu fiind aceeași persoană sinceră și directă, așa cum v-am obișnuit în alți ani. Compatibilitatea mea cu noile personaje nu a putut fi nici măcar la nivel de conversație.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv nu mi-am putut etala aptitudinile specifice rolului. Am fost permanent obstrucționată și limitată de context și de timpul scurt petrecut acolo”, a început Maria să se confeseze fanilor.

Ispita Maria Ilioiu, despre montajul de la Insula Iubirii: „Distorsionat pentru audienţă”

Sexy ispita care a mai participat la acest show în sezoanele doi, trei, patru şi cinci susţine că a fost provocată de concurenţi în repetate rânduri. De altfel, şi în momentul eliminării, ispita a avut schimburi de replici dure cu Iulian şi Răzvan.

ADVERTISEMENT

Iulian a susţinut că Maria este conflictuală şi că strică vibe-ul emisiunii. În replică, Maria Ilioiu a spus că ar fi avut pretenţii mai mari de la concurenţii din acest sezon. În privinţa diferenţelor de comportament afişate, ispita are o explicaţie: Montajul este de vină!

„Probabil vă întrebați de ce au existat aceste diferențe dintre eu cea de acum și eu cea din alți ani. Răspunsul nu poate fi decât unul: Nu există diferențe decât fizice. La nivelul caracterului, ar fi fost realmente nefiresc să mă pot schimba radical de la un an la altul. 

ADVERTISEMENT

Mediul, calitatea îndoielnică a oamenilor cu care m-am intersectat, precum și conjuncturile nefavorabile mi-au influențat în mod negativ parcursul. Toate acestea mi-au influențat și impresiile negative, intenționat extrase din contexte mai largi.

De exemplu, dintr-un dialog de 30 de minute, voi puteți vedea doar câteva secvențe. Dialogul a fost distorsionat în defavoarea cuiva, tocmai pentru a crea controversă, scandal și evident, audiența mult dorită”, a mai susţinut ispita supremă pe Instagram.

Ispita Maria Ilioiu, despre imaginile apărute la Insulă: ”Scuză penibilă!”

„Mi-aș dori ca multe dintre multe dintre dialoguri și acțiuni să fi fost prezentate o idee mai în detaliu. Sunt convinsă că, în acest caz, impresia lăsată s-ar fi schimbat radical.

Doar că televiziunile au ca scuză penibilă faptul că nu le permite timpul să dea toate înregistrările făcute. Ce convenabil să faci televiziune și să scoți cum vrei, pe cine vrei din decupare și montaj”, a mai susținut Maria Ilioiu pe Instagram.

Ce concurenți de la Insula Iubirii s-au împăcat după ce amândoi au călcat strâmb

Bianca Giurca și Marius Moise sunt cuplul cel mai discutat din emisiune. După ce amândoi s-au apropiat de ispite din ce în ce mai mult, acum lucrurile s-au întors la 180 de grade. Cei doi parteneri infideli și-au mai dat o șansă relației, iar noi știm detalii.

Viperele Vesele au făcut publice imagini cu cei doi concurenți în timp ce se relaxau la malul mării. Nu încape îndoială că între ei nu sunt resentimente și au decis să-și mai dea o șansă. Alături de Bianca și Marius erau și alți participanți la emisiune printre care: Cristina, Iulian și Claudia.

Împreună pe litoral, dar cu alți parteneri pe Insulă

Acum sunt împreună, deși de pe Insula Iubirii au plecat separați. Relația dintre Marius Moise și Bianca Giurca a provocat multă rumoare pe Insula Iubirii. În vreme ce Marius își arăta tot mai mult interesul față de ispita Oana Monea și chiar a pipăit-o pe fund, Bianca a avut o atitudine care a surprins pe toată lumea.

Creatoarea de conținut a dezvăluit, fără reținere, că iubitul său are un stil de viață mai zburdalnic pe care ea îl acceptă fără drept la replică. Bianca s-a arătat afectată de gesturile de bărbatului, totuși a continuat să-i ia apărarea.

Ba mai mult, aceasta a spus că deseori Marius pleacă din țară cu băieții la distracție. Această “distracție” presupune și că bărbatul o înșală pe Bianca atunci când are ocazia.

Cum a jonglat Marius cu două femei după ce a părăsit Insula Iubirii

După ce iubărețul ei partener s-a apropiat de ispita Oana, nici Bianca nu a stat doar să sufere. Domnișorica s-a apropiat și ea de ispita Alin. Se pare că toate acestea au fost șterse cu burtele de ambii parteneri, iar acum se distrează pe litoral. Și, în caz că vă întrebați dacă a fost ultima data când Marius i-a călcat Biancăi strâmb. Răspunsul este simplu și îl oferă chiar bărbatul.

Știți cum se spune că lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Este și cazul lui Marius care, în urmă cu câteva zile să plece cu Bianca în vacanță pe litoral, a făcut o altă nefăcută.

Mai exact, bărbatul s-a distrat la un festival alături de o domniță sexy pe care a decis să o și filmeze. În timp ce s-a împăcat cu Bianca, la televizor erau difuzate imagini tandre cu el și ispita Oana. Însă, Marius nu s-a oprit aici și a publicat pe pagina sa un videoclip din Ibiza cu o domnișoară aproape dezbrăcată.

ADVERTISEMENT