Sport

Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Națională. Câte bilete s-au vândut la meciul cu FCU Craiova. Update

Dinamo revine pe Arena Naţională pentru prima dată de la promovarea în SuperLiga. Câte bilete s-au dat la meciul cu FCU Craiova.
15.09.2023 | 19:18
Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Nationala Cate bilete sau vandut la meciul cu FCU Craiova Update
Câte bilete s-au dat la Dinamo - FCU Craiova 1948 pe Arena Națională.
ADVERTISEMENT
15-09-2023
16:22

Câte bilete s-au vândut la Dinamo - FCU Craiova cu aproximativ două ore înainte de start

Dinamo primește vizita celor de la FCU Craiova, vineri, 15 septembrie, ora 21:30, la primul meci pe Arena Națională de la revenirea în SuperLiga. Cele două formații se înfruntă în etapa a 9-a din campionat. 

După anunțul de mobilizare al PCH, suporterii „câinilor” s-au conformat și au luat cu asalt cel mai mare stadion al țării la meciul împotriva oltenilor.

Din informațiile FANATIK, aproximativ 18.000 de bilete s-au vândut la partida Dinamo – FCU Craiova, cu aproximativ două ore înaintea fluierului de start. 

Dinamo revine pe Arena Naţională după victoria de poveste de la baraj, 6-1 cu FC Argeş. “Câinii” vor evolua pe cel mai mare stadion al ţării împotriva celor de la FC U Craiova, într-un meci programat vineri, de la ora 21:30.

Fanii lui Dinamo sună adunarea pe Arena Naţională: “Am văzut că Arcul de Triumf e prea mic”

Peluza Cătălin Hîldan sună adunarea pe cel mai mare stadion al ţării şi îi îndeamnă pe fani să ia cu asalt casele de bilete, astfel încât echipa să aibă suportul câtorva zeci de mii de fani:

ADVERTISEMENT

“Mai mulți, mai puternici. Dinamo renaște sub ochii noștri și asta e mai clar ca oricând. Meciurile sunt sold-out, în deplasări mereu avem nevoie de bilete suplimentare, iar, mai nou, planul de reorganizare a fost aprobat, ceea ce înseamnă că o mare presiune a fost înlăturată.

Acum e momentul să ne luăm sarcini noi. Am dovedit că putem și că, atunci când suntem uniți, nu ne poate sta în față niciun obstacol și niciun sistem, oricât de mult și-ar dori să șteargă numele Dinamo din cartea de istorie a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Mai important decât atât, am văzut că Arcul de Triumf e prea mic. Și nu ne miră acest lucru, când vedem sold-out-uri în doar câteva ore de la punerea în vânzare a biletelor. E clar că ne trebuie mai mult pentru că și noi putem mai mult. Astfel, NE MUTĂM PE ARENA NAȚIONALĂ!

“Acum e momentul să arătăm lumii cine suntem cu adevărat”

Da, câinilor, meciul cu FCU Craiova de vineri îl vom juca pe Arena Națională. Acum e momentul să ieșim în forță și să epuizăm toate biletele de pe cel mai mare stadion al țării. Și putem face asta că suntem zeci de mii, poate chiar sute de mii sau milioane.

ADVERTISEMENT

După ani de chinuri și sacrificii, după umilințe și retrogradări, vedem Dinamo al nostru cum renaște din propria cenușă. Și corect ar fi ca la această renaștere să luăm parte cât mai mulți dintre noi ca să ne putem bucura de aproape de sacrificiile noastre.

Acum e momentul să arătăm lumii cine suntem cu adevărat și cât de puternici sunt câinii atunci când stau împreună și luptă pentru ceea ce iubesc. Vineri ne vedem pe stadion. Cu glasurile încălzite, cu palmele pregătite, gata să cântăm pentru Dinamo, indiferent de scor!

ADVERTISEMENT

Dinamo își recapătă gloria, iar noi redescoperim bucuria de a vedea din nou un mare FCD! Istoria se scrie acum, iar noi suntem parte din ea!”, se arată în comunicatul celor din Peluza Cătălin Hîldan.

După primele 8 etape, Dinamo este pe locul 11, cu 8 puncte, unul mai puţin decât FC U Craiova. Elevii lui Burcă au obţinut două victorii în acest sezon: 1-0 cu Botoşani şi 3-2 cu FC Voluntari.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1.83 este cota pentru ”GG” la meciul Dinamo – FCU Craiova

ADVERTISEMENT