Sport

Fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Adrian Mutu! Nici jucătorii n-au scăpat de amenințări: „Dacă fotbal nu jucați…”

Fanii Rapidului au răbufnit la finalul înfrângerii cu Universitatea Craiova. Galeria giuleșteană i-a cerut demisia lui Adrian Mutu. Nici fotbaliștii nu au scăpat de scandări.
16.04.2023 | 23:31
Fanii Rapidului iau cerut demisia lui Adrian Mutu Nici jucatorii nau scapat de amenintari Daca fotbal nu jucati
Galeria Rapidului a cerut demisia lui Adrian Mutu după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid a rămas fără victorie în play-off-ul SuperLigii după patru partide. Echipa giuleșteană a pierdut pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 1-3, iar galeria „alb-vișiniilor” a cedat nervos la finalul jocului de pe „Ion Oblemenco”.

Fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Adrian Mutu după meciul cu Universitatea Craiova

Rapid a rămas singura echipă fără victorie în play-off-ul SuperLigii. Adrian Mutu a anunțat că obiectivul „alb-vișiniilor” pentru actuala stagiune îl reprezintă clasarea pe un loc de cupă europeană, însă șansele de realizare sunt mici după patru meciuri fără victorie.

ADVERTISEMENT

La fel ca în meciul cu Sepsi, jocul Rapidului nu a funcționat nici împotriva Universității Craiova. Prestația din meciul cu oltenii a fost picătura care a umplut paharul pentru galeria giuleșteană care i-a cerut demisia lui Adrian Mutu. „Demisia, demisia!”, au scandat ultrașii galeriei Rapidului.

Mai mult decât atât, nici jucătorii nu au scăpat de furia fanilor. La finalul jocului, fotbaliștii de la Rapid au mers să salute galeria, moment în care suporterii au început să strige demisia lui Adrian Mutu. „Dacă fotbal nu jucați, de la Rapid să plecați”, au fost scandările galeriei la adresa jucătorilor Rapidului.

ADVERTISEMENT

Dragoș Grigore îi ia apărarea lui Adrian Mutu: „Nu joacă el și staff-ul”

Dragoș Grigore a fost integralist în eșecul Rapidului, scor 1-3 cu Universitatea Craiova. Fundașul i-a luat apărarea lui Adrian Mutu și consideră normale momentele pe care le traversează echipa giuleșteană. „Așa cum am spus-o. Nu joacă Mutu și staff-ul. Noi trebuie să facem ce transmite el, ce pregătim la antrenamente.

Nu facem din păcate tot timpul și de aceea a apărut și această perioadă negativă. Și neșansă, asta e. Sunt momente pe care orice echipă din lume traversează. Sper să avem puterea de a depăși acest moment”, a declarat Dragoș Grigore, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Plecați cu toții, lăsați-ne”, „Rușine să vă fie!”, au fost alte două scandări ale galeriei Rapidului. În aceste momente tensionate, Adrian Mutu stătea cu capul plecat. Pentru Rapid urmează un alt meci extrem de încins. În ultima etapă a turului din play-off, echipa antrenată de Adi Mutu primește vizita celor de la FCSB.

Fanii Rapidului, nemulțumiți de atitudinea jucătorilor

Nu este prima oară când galeria Rapidului îi taxează pe jucători. În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleștene, a arătat cu degetul spre fotbaliști la scurt timp după înfrângerea cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

“Sunt mulţi băieţi în ziua de azi care sunt pe acolo, nu ştiu de unde au aterizat, joacă doar pentru «mălai», n-au suflet. Oameni fără sentimente. Nu vreau să dau nume, dar sunt mulţi care nu simt Rapidul.

Posibil şi din cauza asta nu facem saltul. Sunt mulţi care visează contracte de zeci de mii, de sute de mii de euro. Ioniţă este sufletul nostru, e un băiat care iubeşte Rapidul mai mult decât trei echipe, nu este vorba despre el.

Nu vreau să vorbesc despre echipă. Să vorbească oamenii abilitaţi care să iasă în faţă. Dar avem nevoie de transferuri, ca să facem o echipă zdravănă la Rapid. Este păcat de această emulaţie şi dragostea a milioane de români care iubesc Rapidul”, a declarat Liviu Ungurean, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT