Sport

Universitatea Craiova – Rapid 3-1, în etapa 4 din play-off SuperLiga. Echipa lui Adrian Mutu, fără victorie din 1 martie 2023

Rapid a înregistrat un nou eșec și e singura echipă din play-off-ul SuperLigii. Giuleștenii au pierdut la Craiova, scor 1-3. Costache a luat roșu în minutul 15.
16.04.2023 | 23:02
Universitatea Craiova  Rapid 31 in etapa 4 din playoff SuperLiga Echipa lui Adrian Mutu fara victorie din 1 martie 2023
Universitatea Craiova - Rapid 1-1, în etapa 4 din play-off SuperLiga. Oltenii, salvați la VAR de eliminare. Giuleștenii evoluează în 10. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
16-04-2023
18:02

U Craiova - Rapid 3-1 (Cîmpanu 37, Markovic 82, Roguljic 90+2 / Dugandzic 31-pen.)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – U Craiova se impune cu 3-1 și se apropie la două puncte în spatele ocupantei locului 3, FCSB, care are meci mâine, cu Farul. De cealaltă parte, Rapid e singura din play-off fără victorie și a rămas pe locul 5, cu 28 de puncte.

Min. 90+2 – GOOOL U Craiova!!! Ivan profită de gafa colosală a lui Crepulja, recuperează mingea și i-o pasează lui Roguljic, care face 3-1.

Min. 82 – GOOOL U Craiova!!! Oltenii fac 2-1 după ce Markovic împinge cu latul mingea în poartă goală. Balonul a ricoșat la atacant după ce Moldovan a respins cu greu șutul lui Crețu.

Min. 75 – Ocazie mare și pentru Rapid! Sefer vine și șutează puternic de la 16 metri, dar balonul zboară puțin peste transversală!

Min. 61 – Șansă colosală de gol pentru Raul Silva! Același Horațiu Moldovan are un reflex uluitor și respinge in extremis!

Min. 60 – Ocazie mare de gol pentru U Craiova! Ndong trimite o torpilă din afara careului, dar Moldovan se întinde și scoate de lângă bară!

Min. 45+3 – Radu Petrescu ia o nouă decizie controversată. Îi arată direct cartonașul roșu lui Baiaram pentru un fault la Albu. Decizia a fost întoarsă însă la VAR, iar fotbalistul gazdelor a primit doar galben.

Min. 37 – GOOOL U Craiova!!! Oltenii egalează prin Cîmpanu, care șutează superb cu stângul în colțul lung al porții lui Moldovan!

Min. 36 – Ratare mare a lui Koljic! Bosniacul lovește mingea cu umărul la cornerul executat de Baiaram, dar mingea se duce peste transversală.

Min. 31 – GOOOL Rapid!!! Marko Dugandzic înscrie din penalty! Radu Petrescu a arătat punctul cu var după un henț comis de Alex Crețu.

Min. 17 – Șansă de gol pentru craioveni! Ivan șutează din afara careului, dar balonul trece puțn pe lângă poartă.

Min. 15 – ELIMINARE PENTRU RAPID!!! Valentin Costache își lasă echipa în 10 după ce a luat două galbene într-un interval de doar 7 minute.

Min. 11 – Ocazie mare pentru olteni! Baiaram profită de superficialitatea din defensiva Rapidului, recuperează mingea, dar șutează puțin pe lângă poartă.

Min. 1 – A început meciul!

16-04-2023
16:23

Echipele de start la U Craiova - Rapid

Au fost anunțate echipele de start pentru duelul dintre Universitatea Craiova și Rapid, care va lua startul la ora 21:00:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Silva, Ndong – Crețu, Mateiu – Cîmpanu, Baiaram, Ivan(c) – Koljic; Rezerve: Lazar, Căpățînă, Badelj, Găman, Screciu, Sala, Roguljic, Rivaldinho, Markovic; Antrenor: Eugen Neagoe
  • Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru(c), Grigore, Morais – Albu, Crepulja, Pănoiu – Sefer, Dugandzic, Costache; Rezerve: Drăghia, Bagmboye, Ignat, Iacob, Ștefan, Papeau, Emmers, Ioniță, Ongenda; Antrenor: Adrian Mutu

Meciul Universitatea Craiova – Rapid are loc duminică, 16 aprilie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei 4 din play-off-ul SuperLigii. Nici una dintre cele două echipe nu mai poate emite pretenţii la câştigarea titlului, iar Rapid are șanse infime să prindă locul 3, ultimul de cupe europene după barajul cu locul 1 din play-out.

Unde se joacă meciul Universistatea Craiova – Rapid

Confruntarea Universitatea Craiova – Rapid se desfăşoară duminică, 16 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco în etapa 4 din play-off SuperLiga. Şi acesta este un meci de mare tradiţie în fotbalul românesc, dar la această oră, din păcate, şansele la câştigarea titlului au dispărut complet după ultimele rezultate negative.

ADVERTISEMENT

Cu toate acesta oficialii craioveni speră ca rivalitatea dintre cele două echipe precum şi faptul că ambele au în loturi jucători de valoare fanii alb-albaştri să vină totuşi în număr destul de mare. Se aşteaptă un meci ofensiv, de atac, în care ar trebui să avem parte şi de cel puţin două goluri.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Rapid

Partida Universitatea Craiova – Rapid se joacă duminică, 16 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa 4 din play-off-ul SuperLigii şi va fi transmisă la televizor pe canalele Digi ‘Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE STREAM.

ADVERTISEMENT

Craiova se pregăteşte de o săptămână ploiasă aproape în fiecare zi dar duminică, 16 aprilie, deşi cerul va fi destul de noros pe tot parcursul zilei pericolul de precipitaţii este sub 50 la sută, deci sunt şanse mari ca ploaia să ocolească fotbalul. Maxima zilei, la ora amiezii, va ajunge la 20 de grade, dar la ora meciului va fi de 14-15 grade. Bucureşteanul Radu Petrescu va arbitra acest meci.

Ce absenţe există în întâlnirea Universitatea Craiova – Rapid

Eugen Neagoe are trei jucători absenţi pentru meciul cu Rapid. Unul este căpitanul echipei, fundaşul stânga Nicuşor Bancu, dar vestea bună este că mai are puţin până la recuperarea definitivă după o teribilă acidentare. Ceilalţi doi sunt şi ei cu probleme medicale. Este vorba de fundaşul dreapta Bogdan Vătăjelu şi de mijlocaşul ofensiv Alexandru Istfan.

ADVERTISEMENT

Rapidul îl are out doar pe atacantul Valentin Costache, care este accidentat. Dar, extrem de iritat de jocul echipei la Sfântu Gheorghe, unde a pierdut cu 2-0, Adrian Mutu preconizează mai multe modificări în formula de start, cel puţin trei dintre oamenii de bază, care au dezamăgit în acel joc, urmând a fi trecuţi pe bancă.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – Rapid

Pentru casele de pariuri Universitatea Craiova trebuie socotită echipa care primeşte prima şansă în acest meci, la cota de 2,10. Dacă Rapid ar contrazice aceste calcule cu o victorie, cota va ajunge la 3,90. Şansă dublă 1X are cota de 1,30 dar invers ajunge până la 1,80. Tot 1,30 este cota pentru gol marcat de olteni iar Rapid are cotă de 1,50.

ADVERTISEMENT

În sezonul regulat Rapid a obţinut patru puncte în meciuri directe. A făcut doar egal în Giuleşti, scor 2-2 dar a reuşit o voictorie mai puţin scontată în Bănie cu scorul de 1-0. Cu un sezon în urmă craiovenii au făcut complet legea, cu două victorii: 1-0 acasă şi 2-1 la Bucureşti.

ADVERTISEMENT