Life

Fanii Românii au Talent, nemulţumiţi după ce Darius Mabda a câştigat finala: “Celălalt băiat merita locul 1”

Românii au Talent 2022 s-a terminat cu Darius Mabda câştigând marele premiu. Telespectatorii PRO TV au reacţionat imediat ce au aflat verdictul finalei, iar unii nu au fost mulţumiţi.
28.05.2022 | 00:45
Fanii Romanii au Talent nemultumiti dupa ce Darius Mabda a castigat finala Celalalt baiat merita locul 1
Darius Mabda a câştigat Românii au Talent 2022, dar unii fani sunt de părere că Emanuel Ion merita sî câştige
ADVERTISEMENT

Darius Mabda este câştigătorul Românii au Talent 2022. El a strâns cele mai multe voturi din partea celor care urmăresc Pro TV şi a reuşit astfel să pună mâna pe premiul de 120.000 de euro.

Reacţii împărţite după ce Darius Mabda a câştigat Românii au Talent 2022. Unii îl preferau pe Emanuel Ion

Totodată, în cadrul ediţiei de vineri seara, Darius Mabda a câştigat şi premiul de originalitate din acest sezon.

ADVERTISEMENT

După aflarea rezultatului, reacţiile fanilor emisiunii au fost împărţite. Au fost unii care s-au declarat mulţumiţi de câştigător, dar şi alţii care au spus că altcineva merita să câştige. Au fost multe comentarii virulente la adresa Pro TV, unii telespectatori considerând că Emanuel Ion era un câştigător mai meritoriu.

“Celălalt băiat merita locul 1.. copii talentați care dansează sunt mulți, însă ce făcea acel băiat orb nu vezi in fiecare zi”, “Ce au văzut la Darius nu ştiu. Mai bine era la Emanuel Ion. El chiar merita”, “Nu a fost cel mai bun”, sunt câteva din comentariile nemulţumiţilor, de pe pagina oficială de Facebook a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Cealaltă tabără l-a felicitat pe Darius Mabda şi a apreciat faptul că “talentul a primat” şi că “nu s-a votat cazul”

Cel mai popular show de talente din televiziunea românească, Românii au Talent, a ajuns anul acesta la sezonul cu numărul 12. Juraţi au fost Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete, Dragoş Bucur. 11 concurenţi s-au luptat în finala de anul acesta, pentru a câştiga marele premiu pus în joc.

ADVERTISEMENT

Cine au fost concurenţii care au participat în finala Românii au Talent 2022

Aceştia au fost X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Telespectatorii au putut vota prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile afișate pe ecran în timpul emisiunii.

ADVERTISEMENT

De menţionat că doar cei aflaţi în ţară au putut vota.

Având în vedere că şi acest sezon s-a bucurat de succes, ne aşteptăm ca Pro TV să anunţe, în viitorul apropiat, preselecţiile pentru sezonul 13 al show-ului.

ADVERTISEMENT