Sport

Fanii Universității Craiova, ironii oltenești după ce favoriții lor au deraiat CFR Cluj din drumul spre titlu. Foto

Suporterii „alb-albaștrilor” își mențin speranțele vii după remiza din CFR Cluj - Universitatea Craiova, scor 1-1, și speră în calificarea în cupele europene.
09.05.2023 | 15:52
Fanii Universitatii Craiova ironii oltenesti dupa ce favoritii lor au deraiat CFR Cluj din drumul spre titlu Foto
Universitatea Craiova, „toate pânzele sus” pentru cupele europene! Oltenii au deraiat CFR Cluj în lupta pentru titlu. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a ratat șansa de a urca pe poziția a treia din SuperLiga la finalul etapei cu numărul șapte din SuperLiga, dar suporterii sunt optimiști în privința îndeplinirii obiectivului. Trupa lui Eugen Neagoe a remizat pe terenul celor de la CFR Cluj și păstrează distanța de trei puncte față de formația din Gruia.

Universitatea Craiova, „toate pânzele sus” pentru cupele europene! Oltenii au încurcat-o pe CFR Cluj în lupta pentru titlu

Derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova le-a adus nemulțumiri atât ardelenilor, cât și elevilor lui Eugen Neagoe. Totuși, dezămăgirea cea mai mare a fost în tabăra formației din Gruia, iar finanțatorul Neluțu Varga și-a anunțat retragerea din fotbal după confruntare.

ADVERTISEMENT

Șansele „alb-albaștrilor” la cupele europene depindeau de rezultatul din CFR Cluj – Universitatea Craiova. Oltenii s-au întors în Bănie cu un punct de pe stadionul din Gruia, iar oltenii rămân cu gândul la podiumul din SuperLiga și maximul de puncte din ultimele trei confruntări.

Suporterii înfocați și-au păstrat speranța în trupa lui Eugen Neagoe și anunță „toată pânzele sus” în lupta pentru cupele europene. Oltenii au bifat șase calificări consecutive în cupele europene în ultimii ani, iar fanii Universității Craiova își doresc să vadă din nou stadionul „Ion Oblemenco” în zi de sărbătoare în competițiile din Europa.

ADVERTISEMENT
„Toate pânzele sus” în lupta pentru cupele europene
„Toate pânzele sus” în lupta pentru cupele europene

Rezultatul de egalitate izbutit dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova le-a încurcat drumul către al șaselea titlu al ardelenilor care își pot lua adio de la trofeul de campioană. „Feroviarii” au deraiat în lupta încinsă pentru campionat, iar suporterii „alb-albaștrilor” au realizat mai multe colaje cu Dan Petrescu.

Universitea Craiova a deraiat CFR Cluj în lupta pentru titlu
Universitea Craiova a deraiat CFR Cluj în lupta pentru titlu

Farul Constanța vine pe stadionului „Ion Oblemenco” după 7-2 cu Rapid. Oltenii trebuie să învingă trupa lui Gică Hagi

Elevii lui Eugen Neagoe au ratat șansa să egaleze CFR Cluj în clasament, iar oltenii trebuie să păstreze distanța de trei puncte față de ardeleni și să profite de pașii greșiți ai campioanei. Astfel, Universitatea Craiova are nevoie de un succes împotriva celor de la Farul Constanța, iar ardelenii să se încurce pe Arena Națională cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Totuși, Eugen Neagoe nu are o misiune la îndemână cu Farul Constanța care este pe val în SuperLiga. Constănțenii au zdrobit-o pe Rapid București, scor 7-2, iar elevii lui Gică Hagi au moralul încărcat la maxim pentru confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Universitatea Craiova s-a întâlnit de două ori cu Farul Constanța în partea a doua a sezonului, iar Eugen Neagoe nu a izbutit să câștige cele trei puncte din ambele întâlniri cu Gică Hagi. „Geană” așteaptă și reveniri în lotul „alb-albaștrilor” după accidentările suferite înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Sincer cred că am destulă experiență să nu mă sperie acel rezultat. Farul e o echipă bună și au câștigat împotriva unei echipe bune. Sper să ne refacem cât mai rapid. Roguljic și Koljic au ceva probleme medicale și sper să îi avem la următorul joc. Sper să reintre și Silva și cred că vom fi bine la ora jocului”, a spus Eugen Neagoe.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,67 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – Farul Constanța

ADVERTISEMENT