Sport

Neluțu Varga își anunță retragerea din fotbal după arbitrajul de la CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Nu mai înghit această hoție! Facem plângeri penale contra arbitrilor!”

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, își anunță ieșirea din fotbal după ce ardelenii au fost încurcați de Universitatea Craiova și sunt gata să piardă titlul.
08.05.2023 | 00:20
Nelutu Varga isi anunta retragerea din fotbal dupa arbitrajul de la CFR Cluj  Universitatea Craiova 11 Nu mai inghit aceasta hotie Facem plangeri penale contra arbitrilor
Neluțu Varga a pierdut peste 20 milioane de euro la CFR Cluj. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a fost extrem de nervos după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, iar omul de afaceri e gata să se retragă din fotbal din cauza problemelor de arbitraj.

Neluțu Varga, exasperat după problemele de arbitraj de la CFR Cluj – Universitatea Craiova

Patronul lui CFR Cluj a fost ultragiat de maniera de arbitraj de la meciul cu Universitatea Craiova, care cel mai probabil i-a scos pe ardeleni din lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga își strigă nemulțumirile și anunță dramatic: „Asta e hoție! Nu mai suport arbitrajele. Cei mai mari hoți sunt arbitrii. E făcut de hoți acest sistem ieftin. E premeditat, de asta nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia. Hoți ordinari!

Gata, voi ieși din fotbal! Este ultima mea intervenție. Pe mine m-au pierdut ca investitor”, a spus omul de afaceri potrivit Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Patronul lui CFR Cluj a revenit apoi și i-a transmis un mesaj producătorului emisiunii Digi Sport Special, prin care susține că va face plângeri penale arbitrilor: „Te rog să pui pe ecran că facem plângeri penale contra arbitrilor și a FRF”, a anunțat lui Neluțu Varga.

Dan Petrescu, criză de nervi după meciul cu Universitatea Craiova: „Ne-au ciuruit, ne-au curățat!”

Dan Petrescu e convins că CFR Cluj a fost furată de arbitri în acest play-off din SuperLiga: „Nu mai zic nimic. Şapte din şapte. Ne-au ciuruit, ne-au curăţat. Bravo lor! Nu am mai văzut aşa ceva în istoria fotbalului. Şapte din şapte! Toate deciziile VAR au fost şapte din şapte împotriva lui CFR! A dat roşu, nu mai e roşu. Cum, măi, băieţi!

ADVERTISEMENT

A dat penalty la Constanţa, nu mai e penalty. A dat gol Maglica, nu mai e gol. Azi e gol. Are Bîrligea penalty, nu mai e. Are Morais penalty clar, nu mai e. Ce facem, domnilor! Cu VAR-ul ne-au făcut praf. Interesul e să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine, să vedem ce fac echipele româneşti.

Dacă ăsta e interesul. Nu contează că jucăm slab sau bine. Dă la VAR ce e al meu. Nu vii şi faci arbitraj pe care l-a făcut arbitrul ăsta azi. E anti-CFR! Ăsta e arbitraj? Doamne – Fereşte! Nu mai am ce să vorbesc de fotbal. E istorie fotbalul”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, atac dur la Kyros Vassaras: „Nu vrei să vezi! Este rușinos!”

Cristi Balaj a desființat deciziile luate de Radu Petrescu și l-a atacat pe șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor: „Linia din ce văd eu, nu știu dacă sunt cele din cabina VAR, cade chiar pe 6 metri. 100% se vede că Ivan e ușor înclinat și chiar dacă ar sta drept, umărul și șoldul e mai în dreapta. Înclinat e și mai apropiat de linia porții, mai ales că este înalt.

Rog pe cei care ne urmăresc să facă un exercițiu să stea cu piciorul drept ușor înclinat și e foarte clar. Cât putea să iasă umărul? Vă spun și câți centimetri are gheata lui Camora. El depășește 6-7 metri, pe când Ivan depășești cu mult călcâiul lui Camora. E logic! Nu ai cum să depășești!”.

Fostul arbitru crede că ardelenii trebuiau să primească și lovitură de la unsprezece metri: „Vede că jucătorul advers vrea să trimită mingea spre poartă și duce minge cu tot cu corp ca să blocheze mingea. O să vină Kyros să spună că e distanță mică.

Păi duce mâna cu tot cu corp! Lovește mâna? O să ne zică că avea ochiul jumate închis sau nu știu ce… Când duci mâna spre minge să blochezi o eventuală pasă… El nu a fost surprins, știa că va pasa. A vrut să blocheze mingea. Și etapa trecută se vede cu mingea când trece pe lângă Moraes se loveste de palmă și Kyros vine cu nonșalanță și ne spune că nu se vede. Nu vrei să vezi! Este rușinos”. 

ADVERTISEMENT